Sinead O’Connor en haar zoon Shane.
Volledig scherm
Sinead O’Connor en haar zoon Shane. © Redferns

Zoon van Sinead O’Connor had zijn begrafenis maanden voor zijn dood al gepland: “We hebben hem in de steek gelaten”

CelebritiesShane, de tienerzoon van Sinead O’Connor (55) die begin deze maand uit het leven gestapt is, had zijn begrafenis al maanden op voorhand gepland. Dat maakte de zangeres zelf bekend in een reeks berichten op Twitter.Daarnaast haalde Sinead uit naar enkele instellingen die volgens haar deels verantwoordelijk waren voor het welzijn van haar 17-jarige zoon. “Er is een storm op komst waar jullie niet op voorbereid zijn. Dagelijks sterven er kinderen onder jullie toezicht.”

5 reacties

 • luc konings

  4 maanden geleden
  Normake ouders hebben, helpt natuurlijk ook.
 • Tom Vandensavel

  4 maanden geleden
  Hopelijk komt alles goed met Sinead. xxxxx
 • Christel Decruyenaere

  4 maanden geleden
  Het is onterecht om zelfdoding alleen maar te zien als noodkreet om hulp. Dat is in een aantal gevallen zo, maar in andere gevallen hebben mensen gewoon het gevoel dat ze niet thuishoren in dit leven. De drang naar de dood is een "way of life" voor hen omdat niemand dit begrijpt en iedereen om hen heen hen alleen maar opdringt om terug gelukkig te worden. Moest er meer begrip zijn voor dit gevoel, voor deze visie, zouden er veel minder drama's zijn...
 • Fabogen Wereldwijd

  4 maanden geleden
  Zelfdoding = de stomst denkbare noodkreet om hulp. Er Is Geen Weg Terug! Misschien biedt het aardse bestaan je verrukkelijke mogelijkheden, eens je de tijdelijke depressie hebt doorgebeten. 'k Weet het, nogal cliché uitgedrukt. Maar toch. Denk aan het onnoemelijke verdriet voor je dierbare nabestaanden! Wij leven met hen mee.
 • Lucien Mertens

  4 maanden geleden
  Tja, als die jongeman zijn moeder als voorbeeld nam was enige stabiliteit toch wel redelijk afwezig. Erg blijft het zeker wel.