EPA
Volledig scherm
© EPA

Zo viert Johnny Depp zijn overwinning in de rechtbank: 58.000 euro aan champagne met vrienden en nieuw TikTok-account met nu al 3 miljoen volgers

Celebrities“De jury heeft mij mijn vrijheid teruggegeven”, klonk het bij Johnny Depp (58) na zijn overwinning in de rechtbank. De Amerikaanse acteur geniet ondertussen ook weer met volle teugen van zijn leven. Zo zit Depp ondertussen ook op TikTok. Daarnaast heeft de wereldster afgelopen weekend één van de grootste Indische restaurants van het Verenigd Koninkrijk volledig afgehuurd.

7 reacties

 • Catherine Mistiaen

  2 maanden geleden
  Johnny Depp is zelf het proces bewust begonnen tegen Amber Heard, met de bedoeling om de waarheid te laten bovendrijven ... en de leugens ook. Het gebeurt dat een vrouw haar man 'te slim af' is, maar vrouwen vergeten soms ... dat mannen (nog) slimmer kunnen zijn.
 • Sanny Van den Broeck

  2 maanden geleden
  Als de man iets wil eten en hij betaald netjes het eten, maakt het niemand wat uit wat hij betaalde. In ieder geval zal die man van dat restaurant nu wel een vaart aan cliënteel krijgen. Jhonny Depp hartelijk gefeliciteerd en ik hoop dat je curry je heeft gesmaakt. Sanny
 • Ivan Vergauwen

  2 maanden geleden
  Hij heef groot gelijk, niet vergeten dat hij multimiljonair is. Veel mensen denken nog steeds dat ge uw geld meeneemt naar het hiernamaals. Profiteren met wat in uw mogelijkheid ligt dag na dag. Besef maar goed, in een urne kun je niet veel meer aanvangen.
 • John Stahl

  2 maanden geleden
  Wat een nederige mens, dat hij 58.000€ uitgeeft op restaurant. De meesten moeten daar enkele jaren voor werken.
 • Eric Vercouillie

  2 maanden geleden
  58000 € de man mag iets vieren toch . Amber heard belaald toch . Hij heeft nog 14942000 over .Hahaha...