Momager Kris, Kylie, Khloé, Kim, Kourtney en Kendall
Volledig scherm
PREMIUM
Momager Kris, Kylie, Khloé, Kim, Kourtney en Kendall © E!

Zo veel geld hebben de Kardashians echt (en hieraan geven ze het uit)

Celebrities“Ze zijn beroemd voor hun beroemdheid." Het is een uitspraak die vaak op de Kardashian-Jenner wordt toegepast. Maar desondanks is de familie erin geslaagd om een behoorlijk fortuin bij elkaar te schrapen - een sjoemelende Kylie Jenner of niet. Maar waar halen ze hun geld vandaan? En vooral: waaraan geven ze het uit? 

1 reactie

 • Jan Jets

  8 maanden geleden
  Wat een sex tape niet allemaal kan teweeg brengen.
 1. De vele gezichten van de Kardashians, door de jaren heen: “Natuurlijke schoonheid of plastische chirurgie?”
  PREMIUM
  Celebrities

  De vele gezichten van de Kardas­hians, door de jaren heen: “Natuurlij­ke schoonheid of plastische chirurgie?”

  Al dertien jaar volgen we het wel en wee van Amerika’s beroemdste familie in hun razend populaire realityreeks ‘Keeping Up With The Kardashians’. De eerste seizoenen van de show zijn sinds kort ook te bekijken via de Vlaamse versie van Netflix, tot groot jolijt van fans. Maar wie terug in de tijd blikt, zou de Kardashian-clan haast niet meer herkennen... Kim, Khloé, Kourtney, Kylie, Kendall en ‘momager’ Kris zien er vandaag namelijk compléét anders uit.
 2. Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”
  PREMIUM
  Celebrities

  Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”

  Jarenlang was Josh Hartnett (42) zowat de populairste acteur in Hollywood. Een tieneridool met de perfecte looks, die bovendien ook nog eens een aardig stukje kon acteren. Van Sofia Coppola (‘The Virgin Suicides’) over Sir Ridley Scott (‘Black Hawk Down’) tot Brian De Palma (‘The Black Dahlia’): alle regisseurs wilden hém voor hun camera en waren bereid om daar grof geld voor te betalen. Maar Hartnett zelf, die wilde vooral weg uit Hollywood. “Als je aan de top wil blijven, moet je je hele leven over je schouder kijken.”
 1. Telenovelle Lisa start vanavond: dit is de eerste minuut
  Play
  Lisa

  Telenovel­le Lisa start vanavond: dit is de eerste minuut

 2. Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken
  Play
  Costa Belgica

  Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken