Niet alle sterren zijn even sympathiek.
Volledig scherm
PREMIUM
Niet alle sterren zijn even sympathiek. © Getty/Photo News/BBC

Zo rijk, zo beroemd en zo arrogant: deze sterren zijn niet zo sympathiek in het dagelijks leven

CelebritiesIn Nederland was de populaire talkshowpresentator Matthijs van Nieuwkerk (62) achter de schermen blijkbaar een vreselijke bullebak voor zijn medewerkers. Een probleem waar wel meer bekende gezichten last van hebben, zo blijkt. We zijn allemaal maar mensen. Dus kunnen ook wereldberoemde sterren al eens een mindere dag hebben. Maar soms tart de onbeleefdheid alle verbeelding. Celebs die naast hun schoenen lopen of hun frustraties ongegeneerd op anderen uitwerken: aan onthutsende verhalen helaas geen gebrek...

4 reacties

 • erik ramaekers

  2 maanden geleden
  Christopher Nolan ( De Batman trilogie) verbied medewerkers in zijn ogen te kijken volgens Jan Verheyen en twijfel daar niet aan.Maar er zijn in de filmindustrie nog zo van die megalomane zotten.
 • Stef Guit

  2 maanden geleden
  Brutaliteit en onbeleefdheid komt ge tegen in elke lagen van de bevolking. Ik zie het probleem niet.
 • Stephaan Van Synghel

  2 maanden geleden
  Eigen aan rijken ze kennen het normale niet meer ,het is een ziekte !
 • van buggenhout frank

  2 maanden geleden
  Eigelijk geen verschil met VLD politiekers
 1. Helena Bonham Carter mengt zich in ‘The Crown’-heisa: “Ze zouden beter niet verdergaan met de reeks”
  TV

  Helena Bonham Carter mengt zich in ‘The Crown’-hei­sa: “Ze zouden beter niet verdergaan met de reeks”

  Het vijfde seizoen van de populaire Netflixreeks ‘The Crown’, die in november werd gelanceerd, rolt nog steeds vlot over de tongen. De streamingdienst wordt overladen door kritiek, omdat de reeks een loopje neemt met de werkelijkheid en bepaalde gebeurtenissen serieus aandikt. Maar nu laat ook actrice Helena Bonham Carter (56), die in het derde en vierde seizoen de rol van prinses Margaret vertolkte, van zich horen. “’The Crown’ was een historisch drama, maar nu...”
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.