Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Zo reageert bekend Vlaanderen op de breuk tussen Regi en Elke Vanelderen

CelebritiesRegi Penxten (44) en Elke Vanelderen (42) kondigden vrijdagavond aan dat ze na een huwelijk van negen jaar uit elkaar gaan. “Eenentwintig jaar geleden kruisten onze blikken voor het eerst. Nu, na negen jaar huwelijk, hebben we beslist elk onze eigen weg te gaan”, klinkt het op sociale media. Een beslissing die voor iedereen als een verrassing komt: onder de Instagramposts van zowel Regi als Elke stromen de reacties massaal binnen.

5 reacties

 • YVONNE SCEVENELS

  2 maanden geleden
  Kunnen zo goed praten, en hadden het zo goed wat is dan probleem, blijf dan samen
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Tegenwoordig gaan ze elkaar als ze veranderen van smarphone ...! De moderne tijd noemen ze dat ... Het enig aan dit allemaal dat de kinderen altijd de dupe hiervan zijn helaas ...
 • Nancy vermussche

  2 maanden geleden
  Ja groot gelijk als ze het toch zo goed hadden zouden ze toch niet uit elkaar gaan maar tja het is de moderne tijd nu de dag van vandaag na enkele jaren zijn ze elkaar beu
 • farida libbrecht

  2 maanden geleden
  Denk twee keer na want zijn kinders die er meest vanaf zien hou zeker rekening met de kids
 • Erik Van Doorslaer

  2 maanden geleden
  Als ze het dan toch zo goed hadden waarom gaan ze dan uit elkaar?
 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. ‘Charmed’-actrices Alyssa Milano en Holly Marie Combs reageren op de uitspraken van hun ex-producer: “Onze serie was niet slecht voor de wereld”
  Celebrities

  ‘Char­med’-actrices Alyssa Milano en Holly Marie Combs reageren op de uitspraken van hun ex-producer: “Onze serie was niet slecht voor de wereld”

  Krista Vernoff, die zich in het verleden de producer van ‘Charmed’ mocht noemen, heeft in een interview verteld waarom ze destijds opgestapt is bij de serie. Volgens haar was de reeks ‘slecht voor de wereld’ geworden, maar daar zijn Alyssa Milano en Holly Marie Combs, twee van de bekendste namen uit de show, het absoluut niet mee eens.
 1. Zo zag prins Philip eruit in The Crown
  Play
  royalty

  Zo zag prins Philip eruit in The Crown

 2. Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is
  Play
  Blijven Slapen

  Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is