HLN
Volledig scherm
© HLN

Zo kreeg Daniel Radcliffe de rol van Weird al Yankovic te pakken

CelebritiesDaniel Radcliffe (32) denkt dat hij de rol van Weird Al Yankovic (62) in de biopic over de zanger mag spelen, omdat hij twaalf jaar geleden in een talkshow een grappig liedje zong. Dat vertelde de acteur in 'The Tonight Show’ met Jimmy Fallon. “Ik denk dat Al dat zag en dacht ‘deze gast begrijpt het’. Daarom heeft hij mij gekozen.”

0 reacties

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Botanic Sanctuary Antwerp nieuwe trekpleister voor celebs: “Zulke hotels bestaan net om veel geld op te doen”
  PREMIUM
  Celebrities

  Botanic Sanctuary Antwerp nieuwe trekpleis­ter voor celebs: “Zulke hotels bestaan net om veel geld op te doen”

  De muren zijn geverfd met rode wijn van 300 euro per fles, de duurste suite kost 5.030 euro per nacht en het kreeg zelfs een eigen realityreeks, ‘Achter de sterren’: Botanic Sanctuary in Antwerpen is niet zomaar een chique hotel. Het is het neusje van de - door een sterrenchef gebakken - zalm. Terwijl het nog maar een goed jaar open is, vinden de allergrootste wereldsterren hun weg al naar het luxueuze vijfsterrenhotel. Zo ook Jason Statham, die er deze week overnachtte. Wat maakt dat Botanic Sanctuary de place to be is voor beroemdheden en waar positioneer je je best om ze te spotten? “Dom Pérignon per glas bestellen doe je alleen hier.”