EPA
Volledig scherm
© EPA

Zo joeg Johnny Depp er meer dan half miljard euro door

Door zijn opvallend magere uiterlijk trok Johnny Depp opnieuw alle aandacht naar zich toe de voorbije weken, maar zijn carrière zit al enkele jaren in het slop. De ooit best verdienende acteur ter wereld rijgt de flops aan elkaar en van zijn fortuin schiet maar weinig meer over. In amper 13 jaar tijd joeg Depp er zo’n 550 miljoen euro door. Een overzicht van zijn exuberante uitgaven.

60 reacties

 • Sandra Van Heyste

  3 jaar geleden
  Een half miljard erdoor jagen... dat kan niet zo moeilijk zijn.
 • Elise Van Damme

  3 jaar geleden
  Hij heeft gewoon geïnvesteerd in vastgoed, drank, auto en oldtimers, kunst en memorabilia! Dat is geen uil mensen maar iemand die weet dat banksters de gangsters zijn. Al zijn investeringen die 500 miljoen euro bedragen zullen hem alvast geen windeieren leggen en ooit haalt hij hieruit het dubbele zoniet driedubbele. Dus wat een titel; alles er door gejaagd!! Er zijn andere die echt alles verbrassen zonder verstand! Dit daarentegen, slimme kerel
 • Hugo Derveaux

  3 jaar geleden
  Dit noem ik niet verspillen.Goed belegd in vastgoed en kunst noem ik niet verspillen.Vraag me alleen af waarom er een rechtsprocedure uit ontstaan is.
 • Dirk Van Lierde

  3 jaar geleden
  zijn geld is wel besteed, niets van doorgejaagd, goede investeringen brengen zelfs op. Foute titel!!
 • KURT VAN DER BIEST

  3 jaar geleden
  hoogvliegers landen altijd laag
 1. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.