EPA
Volledig scherm
© EPA

"Zo bevriend op tv, zo veel haat in het echt": ruzie achter de schermen bij 'Big Bang Theory'

Het zit er bovenarms op tussen de castleden van de populaire reeks 'The Big Bang Theory', meldt het Duitse blad OK!. Hoewel de bende op tv een hechte vriendengroep lijkt, zou er in het echt vooral sprake zijn van haat, afgunst en jaloezie. 

26 reacties

 • Nick Van Heester

  4 jaar geleden
  Meeste afleveringen is er wel iemand aan het opscheppen terwijl de ander jaloers is. Even sarcastische als two and a half men
 • rony stokart

  4 jaar geleden
  Toch veel volk hier dat alles voor waar houdt wat door de gossip pers gebaard wordt. Best jongens en meisjes: kijk naar de serie en vergeet alles wat er rond geschreven wordt.
 • Michelle Vliegenthart

  4 jaar geleden
  Jammer. Ik vond dat alle personages wat hadden, zowel de mannen als de vrouwen. Ze hadden iets kunnen leren van de Friends cast (gelijke lonen) waar er echte vriendschap was en de cast van E.R. (ongelijke lonen) waar ongelijkheid heerste en voor strubbelingen zorgde. Dit kleurt de serie voor me... je kan er zo niet echt meer met plezier naar kijken. Geen mooie nalatenschap op die manier.
 • John Stahl

  4 jaar geleden
  Volledig akkoord met Pieter De Koninck. Nu al die vrouwen erbij zijn gekomen is het komische nerdgehalte volledig verdwenen. Nu lijkt het op een Friends-episode, waarvan ik nog nooit een volledige episode heb uitgekeken.
 • Christiaan

  4 jaar geleden
  Beetje onzin uit een gossipblad in de amerikaanse tv wereld is juist bekend dat Kaley vind dat anderen meer mochten verdienen en ze zelfs meebetaalde. Dat er na 11 jaar een keer een einde moet komen is denk niet zo gek. Verhaal van Sheldon als hoofdrolspeler klopt natuurlijk wel. Johnny begon als hoofdrolspeler maar ik denk nietdat de show slecht voor hem Is geweest.
 1. Verlovingsring van Megan Fox van 340.000 dollar heeft doornen: “Zodat het pijn doet als ze hem uitdoet”
  Celebrities

  Verlovings­ring van Megan Fox van 340.000 dollar heeft doornen: “Zodat het pijn doet als ze hem uitdoet”

  Dat Machine Gun Kelly (31) en Megan Fox (35) het meest bizarre Hollywoodkoppel van het moment zijn, wisten we al langer. Onlangs verschenen ze vastgeketend aan elkaars nagels op een feestje. Daarnaast dronken ze na hun recente verloving elkaars bloed, maar er blijkt nog meer te zijn. De ring die Fox van haar verloofde kreeg, bevat blijkbaar doornen, want “liefde is pijn”.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.