20th Century Fox Television
Volledig scherm
PREMIUM
© 20th Century Fox Television

Z’n strafblad is uitgebreider dan z’n CV: zo belandde ‘Buffy’-acteur Nicholas Brendon in een neerwaartse spiraal

CelebritiesEind jaren 90 bestreed hij vampieren en andere duistere creaturen aan de zijde van Sarah Michelle Gellar (44) in ‘Buffy, The Vampire Slayer’, vandaag de dag is Nicholas Brendon (50) zelf opgejaagd wild geworden. De acteur, die zeven seizoenen lang gestalte gaf aan Xander in de hitreeks, is de voorbije jaren meermaals in aanraking gekomen met de arm der wet, onlangs nog omdat hij een valse identiteit gebruikte om aan voorschriften te geraken. En da’s slechts een voetnoot in zijn brokkenparcours vol alcohol, geweld en mentale problemen...

1 reactie

 • Ivan Vandenbroucke

  1 jaar geleden
  Veel succes en gezondheid gewenst voor Nicholas Brendon, als fan van Buffy the vampire slayer heb ik je dikwijls zien spelen. Probeer rust te vinden in het sporten of zoiets in plaats van jezelf te verliezen aan drugs en drank.
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.