Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Zijn ster is tanende en de kosten stapelen zich op: Johnny Depp moet goochelen met miljoenen

CelebritiesZijn ster in de filmwereld is tanende, zijn spaarboekje kleurt alsmaar roder. Zeker nu Johnny Depp (57) bijna 1 miljoen euro gerechtskosten moet ophoesten aan 'The Sun', bovenop de 5,6 miljoen euro aan juridische stappen tegen zijn ex Amber Heard. Een bedrag dat hij kán betalen dankzij de 8,5 miljoen euro van de derde 'Fantastic Beasts'-film, terwijl hij niet eens mag meespelen. Maar om zijn spaarboekje te redden, moet hij wel nog besparen op zijn 1,7 miljoen aan maandelijkse uitgaven. Een overzicht hoe Depp goochelt met miljoenen.

2 reacties

 • peter proost

  2 maanden geleden
  Zonde dat ze zo’n sterartiest de mist in sturen en is niet vervangbaar mijn steun heeft hij ook al heeft hij er niks aan!!
 • egbert vansteenstraeten

  2 maanden geleden
  De zoveelste man met centen die de grond in geboord wordt door en geldzieke vrouw!! Depp blijft een topper en zijn ster is alles behalve tanende want iedere nuchtere mens ziet los door die Amber heen! Letterlijk en figuurlijk!
 1. Jacky Lafon verliest zus aan corona: “Eén keer is ze goed wakker geweest, toen haar dochter bij haar was”
  PREMIUM
  Celebrities

  Jacky Lafon verliest zus aan corona: “Eén keer is ze goed wakker geweest, toen haar dochter bij haar was”

  Ze had gehoopt op goed nieuws uit Oostende, bij het begin van het nieuwe jaar. Na zoveel ellende in het coronajaar moest het wel beter zijn in 2021. Helaas is het voor Jacky Lafon helemaal anders uitgedraaid: kort na Nieuwjaar is haar zus Liliane op 75-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van Covid-19. In Primo doet Jacky het verhaal van de droevige strijd van Liliane, in de hoop dat door haar getuigenis sommige mensen de ernst van de situatie gaan inzien. ‘Nog te veel mensen wuiven deze crisis gewoon weg’, zucht ze.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"