Jennifer Lopez en Ben Affleck
Volledig scherm
PREMIUM
Jennifer Lopez en Ben Affleck © Photo News

Zijn Ben Affleck en Jennifer Lopez het bewijs dat oude liefde niet roest? “We kijken er iets té optimistisch naar”

CelebritiesOp een jacht in Saint-Tropez, met één hand op de beroemde derrière van Jennifer Lopez: zo brengt Ben Affleck momenteel de dagen door. Het kan een stuk slechter, maar hoe hard moeten we gecharmeerd zijn door dé romance van 2021? Is dit echt een sprookje van 'oude liefde roest niet'? Of kijkt de wereld iets te optimistisch naar een tanende acteur van 48 met een drankprobleem, naast een vrouw van 52 die in bikini de eeuwige jeugd etaleert, maar die in de hartstocht vooral vergankelijkheid heeft gekend?

0 reacties

  1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
    Spaargids.be

    Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

    Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.