James Franco
Volledig scherm
PREMIUM
James Franco © Charles Sykes/Invision/AP

Zelfs goede vriend Seth Rogen laat hem vallen: hoe voormalige rijzende ster James Franco persona non grata werd

CelebritiesJarenlang was hij een van de populairste acteurs in Hollywood én een van de meest begeerde vrijgezellen op de markt. Maar ondertussen ziet het leven van James Franco (43) er helemaal anders uit. Nadat de acteur door verschillende vrouwen beschuldigd werd van seksueel misbruik, keert ook zijn beste vriend Seth Rogen (39) hem nu de rug toe. “Momenteel niet meer van plan om nog met hem samen te werken”, klonk het in interview met Sunday Times. De gloriejaren van de voormalige golden boy zijn dan ook voorgoed verleden tijd.

1 reactie

 • Pieter De Weerdt

  1 maand geleden
  Het zijn ook maar geruchten.. wat is daar allemaal van aan? Ik vind het wel spijtig van Rogen dat hij zich niet wat meer neutraal opstelt tegenover een hele goeie vriend. Ik zou mijn beste collega en vriend nooit zo behandelen zelfs al heeft hij verkeerde dingen gedaan. Het is een enorm goeie acteur en ik ga zijn prestaties als Saul Silver in Pineapple Express tot mijn laatste dag herinneren.
 1. Emotionele Britney Spears vraagt leven terug in de rechtbank: “Ik mag mijn spiraaltje zelfs niet laten verwijderen”
  Celebrities

  Emotionele Britney Spears vraagt leven terug in de rechtbank: “Ik mag mijn spiraaltje zelfs niet laten verwijde­ren”

  Zangeres Britney Spears (39) heeft zich voor de rechtbank in Los Angeles voor het eerst eerlijk en openhartig uitgesproken over de bewindvoering van haar vader Jamie, die sinds haar mentale inzinking in 2008 de touwtjes in handen heeft wat betreft haar financiële en persoonlijke beslissingen. 24 minuten lang pleitte de zangeres om de bewindvoering te laten beëindigen, zodat ze eindelijk weer een ‘volledig leven’ zou kunnen hebben. “Ik heb gelogen, ik ben niét gelukkig.”
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.