Photo News/AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/AFP

“Ze zit vol woede en agressie”: Amber Heard in nauwe schoentjes na derde week van megaproces tegen Johnny Depp

Celebrities“Ik ben zelf een slachtoffer van huiselijk geweld.” Johnny Depp (58) had deze week een niet mis te verstane boodschap tijdens zijn proces tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36). De ‘Pirates of the Caribbean’-acteur meent zelf het slachtoffer te zijn van een “knorrige en opvliegende” Amber Heard. Een verhaal dat in de hand gewerkt werd door verschillende getuigen waaronder meerdere politieagenten, Depps bodyguard en een klinische psychologe. “Ze werd wat opvliegender, meer veeleisend. Ik kon zien dat zíj de broek wilde dragen in de relatie. Dat was heel duidelijk.”

 1. IN BEELD. Achter de schermen bij Camilles nieuwste videoclip: “Veel Barbie, rock-’n-roll en een gebroken hart”
  Muziek

  IN BEELD. Achter de schermen bij Camilles nieuwste videoclip: “Veel Barbie, rock-’n-roll en een gebroken hart”

  La vie en rose, met een scheut rockende Barbie erbij. CAMILLE (21) haalde gisteren alles uit de kast om de videoclip van haar aankomende zomersingle ‘Geen tranen meer over’ visueel naar het hoogste niveau te tillen. Wij namen exclusief een kijkje achter de schermen bij de vrouw die deze zomer élk podium siert en al bijna 40.000 tickets verkocht voor haar Lotto Arena-concerten dit najaar.
 2. Meghan Markle reageert op terugdraaiing van de abortuswetgeving: “Mannen moeten van zich laten horen”
  Royalty

  Meghan Markle reageert op terugdraai­ing van de abortuswet­ge­ving: “Mannen moeten van zich laten horen”

  Het was afgelopen vrijdag een gitzwarte dag in Amerika toen het nieuws bekendraakte dat het Amerikaanse hooggerechtshof het recht op abortus had teruggeschroefd. De 50 Amerikaanse Staten beslissen vanaf nu volledig zelf of vrouwen al dan niet een zwangerschap mogen beeïndigen. Heel wat celebrity’s uitten al hun ongenoegen tijdens concerten en op sociale media, maar nu laat ook de Duchess of Sussex, Meghan Markle (40), van zich horen.