Gella zal voortaan voor haar mama zorgen.
Volledig scherm
Gella zal voortaan voor haar mama zorgen. © Eddy Vinckier

"Ze verdient beter dan een rusthuis": ex-judoka Gella Vandecaveye neemt haar moeder in huis

CelebritiesLieve Vermaut, de 77-jarige moeder van ex-judoka Gella Vandecaveye, trekt definitief bij haar dochter in. De laatste spullen zijn verhuisd. Lieve was Gella’s steun en toeverlaat tijdens haar judocarrière. En nu is het aan Gella om voor haar mama te zorgen.

63 reacties

 • raf peeters

  3 jaar geleden
  Men moet niet kwetsend vinden die in rusthuis werken,men kan er alleen respect voor hebben,maar dan wel voor de zorgkundige,zorgen voor ouderen,wassen ze, voeden ze,animeren ze,kortom alles,tot medicatie toe geven waar de verpleegkun-dige geen tijd voor maken want ze hebben O zoveel papier werk ,moeten hun koffie drinken,jammer maar realiteit,ze doen alsof zij alleen gestudeerd hebben en zorg-kundige geen vorming hebben gekregen,denken alleen te moeten commanderen.
 • Karine Roeland

  3 jaar geleden
  Men spreekt hier over 1 moeder, maar als je beide ouders nog leven en je schoonouders. Wie kan 4 mensen in huis opnemen? Of is het ''iene miene mutte", wie mag bij mij komen wonen en wie moet alleen blijven wonen of in een rusthuis?
 • Danny Meert

  3 jaar geleden
  Schitterend wat Gella doet , heb ook 4 jaar met mijn echtgenote gezorgd voor mijn mama , maar door toedoen van andere ( broers en zussen) is daar abrupt een einde aangekomen en zit ze nu in een home.Met pijn in het hart maar het zijn zo.
 • Jacques Pauwels

  3 jaar geleden
  Ik vraag mij af,waarom moet dat in de pers komen, er zijn nog vele mensen die voor hun vader en of hun moeder zorgen .....zonder dat aan de grote klok te hangen....en moet rekening houden met de zondheidtoestand vn de ouder,hft men plaats in zijn woning,als beide partners gaan werken, wie zorgt er dan voor de logé ?
 • Chris Vleugels

  3 jaar geleden
  Heb enerzijds respect voor de beslissing van Gella, maar anderzijds ook ENORM kwetsend voor de mensen die in een rusthuis werken met de allerbeste bedoelingen (zoals mijn vrouw !). De mensen die er werken doen echt hun best om het de mensen naar hun zin te maken, maar de tijdsdruk - en dan spreken we weer economisch - laat dit niet altijd toe !
 1. Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv
  Play
  Groeten Uit

  Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv

 2. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'