AFP
Volledig scherm
© AFP

Ze sukkelt van de ene ziekte in het andere ongeluk: Tina Turner wordt 80, maar heeft weinig te vieren

CelebritiesDeze week rondt Tina Turner de kaap van de tachtig. Een mijlpaal. Maar of het echt een happy birthday zal zijn? Veel heeft de ‘Queen of rock-’n-roll’ sinds haar pensioen nog niet kunnen genieten van het fortuin dat ze in vijftig jaar carrière bijeenspaarde. Eén zoon is overleden, een andere lijdt aan dementie. En ook haar eigen gezondheid speelt Tina voortdurend parten.

12 reacties

 • frank adriaensen

  1 jaar geleden
  Mrs. Turner woont NIET in Küssnacht "aan het meer van Luzern". Allicht wordt hiermee het Vierwoudstedenmeer bedoeld ? Ze woont in werkelijkheid in Kūsnacht aan het meer van Zürich
 • Freddy De Wulf

  1 jaar geleden
  Als je dit leest zou een mens schrik krijgen om oud te worden. Ik heb heel veel plezier beleefd aan haar schitterende muziek. Het ga je goed Tina.
 • Eddy Vervaet

  1 jaar geleden
  Het is ook maar een mens van vlees en bloed.Net zoals iedereen zijn ook supersterren gewone stervelingen...
 • Judith Wouters

  1 jaar geleden
  mijn idool, uren gedanst op haar fantastische muziek, dat ze al wat meegemaakt heeft en telkens eruit kwam hoedanook mega respekt voor deze dame.
 • Carmen De Gussem

  1 jaar geleden
  Wat een triestige levensloop van een grote dame die 10 jaar terug nog op haar hoge hakken mee danste met haar koortje in het Sportpaleis. Bovendien had ze dan ook al de tirannie van Ike Turner ten volle meegemaakt. Hopelijk komt er voor haar ook nog wat zonneschijn in de toekomst!
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge