AFP
Volledig scherm
© AFP

Ze sukkelt van de ene ziekte in het andere ongeluk: Tina Turner wordt 80, maar heeft weinig te vieren

CelebritiesDeze week rondt Tina Turner de kaap van de tachtig. Een mijlpaal. Maar of het echt een happy birthday zal zijn? Veel heeft de ‘Queen of rock-’n-roll’ sinds haar pensioen nog niet kunnen genieten van het fortuin dat ze in vijftig jaar carrière bijeenspaarde. Eén zoon is overleden, een andere lijdt aan dementie. En ook haar eigen gezondheid speelt Tina voortdurend parten.

13 reacties

 • peter Moortgat

  3 maanden geleden
  Tina hoort bij de aller grootste, Queen, Bowie, The Stones, en zoveel anderen. Ik heb heel veel bewondering voor haar, voor mij is het een supperwoman!
 • frank adriaensen

  2 jaar geleden
  Mrs. Turner woont NIET in Küssnacht "aan het meer van Luzern". Allicht wordt hiermee het Vierwoudstedenmeer bedoeld ? Ze woont in werkelijkheid in Kūsnacht aan het meer van Zürich
 • Freddy De Wulf

  2 jaar geleden
  Als je dit leest zou een mens schrik krijgen om oud te worden. Ik heb heel veel plezier beleefd aan haar schitterende muziek. Het ga je goed Tina.
 • Eddy Vervaet

  2 jaar geleden
  Het is ook maar een mens van vlees en bloed.Net zoals iedereen zijn ook supersterren gewone stervelingen...
 • Judith Wouters

  2 jaar geleden
  mijn idool, uren gedanst op haar fantastische muziek, dat ze al wat meegemaakt heeft en telkens eruit kwam hoedanook mega respekt voor deze dame.
 1. Adil El Arbi in 'Freek blijft slapen' over opnames 'Batgirl': "Per dag nemen we zo'n 15 seconden op"
  BV
  4

  Adil El Arbi in 'Freek blijft slapen' over opnames 'Batgirl': "Per dag nemen we zo'n 15 seconden op"

  Voor de tweede keer gaat Freek Braeckman (43) op bezoek bij inspirerende landgenoten voor z'n podcast ‘Freek blijft slapen’. Eerste gastheer is Adil El Arbi (33), die op dat moment in Glasgow zit voor de opnames van ‘Batgirl’. Hij vertelt onder meer over hoe het is om maanden van huis te zijn en legt uit waarom hij en Bilall Fallah ‘Beverly Hills Cop 4' lieten schieten. “Ik zie mijn vrouw slechts om de veertien dagen.”