Marilyn Monroe.
Volledig scherm
PREMIUM
Marilyn Monroe. © RTBF

“Ze schonk haar man goddelijke seks, maar geen kinderen”: ook het liefdesleven van Marilyn Monroe liep niet over rozen

CelebritiesAls icoon is Marilyn Monroe ongeëvenaard, al heeft ze dat niet enkel aan haar films te danken. De drama’s waarin het leven van de ultieme seksbom gedrenkt was en haar amoureuze avonturen die haar tot op het Witte Huis van de even mythische Kennedy’s brachten, blijven fascineren. Ook zestig jaar na haar nooit opgehelderde overlijden. In twee delen blikken we terug op haar bewogen biografie. In het slot ligt de focus op het hoogtepunt van haar carrière, haar mislukte huwelijken en haar mysterieuze dood. “De hele Kennedy-bende waren damesmoordenaars.”

1 reactie

 • Josepha Van Vlaanderen

  3 maanden geleden
  Prachtige vrouw !!
 1. Kim Kardashian huurt privépianist in voor kerstperiode: “Is Spotify niet goed genoeg?”
  Celebrities

  Kim Kardashian huurt privépia­nist in voor kerstperio­de: “Is Spotify niet goed genoeg?”

  Kim Kardashian (42) en haar kinderen maken zich klaar voor de kerstperiode op een extravagante manier te vieren. Op sociale media laat de realityster al haar decoraties zien en toont ze ook de privépianist die ze een maand lang heeft ingehuurd om kerstliedjes te spelen. Op die manier wil ze haar kinderen rust geven tijdens de drukke ochtenden. Mensen op sociale media spotten echter vooral met het idee: “Sinds wanneer is Spotify niet goed genoeg meer?”
 2. Michael Flatley blikt terug op 25 jaar ‘Lord of the Dance’: “Ik word elke nacht wakker met gruwelijke nekpijn”
  PREMIUM
  Celebrities
  1

  Michael Flatley blikt terug op 25 jaar ‘Lord of the Dance’: “Ik word elke nacht wakker met gruwelijke nekpijn”

  Ooit werd hij gepest op school om z’n passie voor dansen, maar Michael Flatley (64) slaagde er toch in om het grootste Ierse dansspektakel ter wereld te creëren: ‘Lord of the Dance’. 25 jaar na de première bekoort de show - nu in nieuwe versie - nog steeds miljoenen mensen wereldwijd. Zelf moest hij de dansschoenen echter aan de haak hangen, wegens aanhoudende blessures en ‘gruwelijke’ pijnen. “Ik heb me opgeofferd voor de jongere dansers.”