Susan Boyle, anno 2009 en anno 2023.
Volledig scherm
PREMIUM
Susan Boyle, anno 2009 en anno 2023. © AFP / Facebook Knock House Hotel

Ze lijkt van de aardbol verdwenen, maar verdient nog steeds miljoenen: zo gaat het nog met Susan Boyle

CelebritiesVeertien jaar na haar iconische auditie bij ‘Britain’s Got Talent’ dook de Schotse Susan Boyle (61) nog eens op op sociale media, in een post die meteen viraal ging. De zangeres lijkt immers al jaren van de aardbol verdwenen, al dikt haar bankrekening nog steeds lekker aan, met dank aan die ene cover die de hele wereld ronging. Of hoe een voormalige huisvrouw haar grote dromen echt werkelijkheid zag worden. “Ik zou graag een kind adopteren, maar ik denk dat m’n kat jaloers zal zijn.”

24 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Eerst lachen, het was haar echt uitlachen.....tot de eerste noten vielen. Het lachen veranderde in verstomming. Dat vond ik o zo prachtig.
 • Fanny Konings

  2 maanden geleden
  Schitterend, herinnerd het me nog , de verstomming en de hilariteit rondom haar
 • Joke Kay

  2 maanden geleden
  Britney Spears zei ooit tijdens een interview vele jaren geleden: Er zijn zoveel mensen die veel meer getalenteerd zijn dan ik ooit zal zijn, maar ze krijgen geen kans omdat ze niet verkoopbaar genoeg zijn om veel geld te verdienen voor de producers. Susan Boyle konden ze dit niet ontzeggen omdat de hele wereld haar talent kon horen en ze anders gewoon voor stom had gezet.
 • Jef Verhulst

  2 maanden geleden
  Het is haar van harte gegund.
 • Dirk De Meester

  2 maanden geleden
  Haar performance is nog steeds mijn favoriet filmpje op youtube. Geniet ervan Susan.