De 'Twee Corey's': Corey Haim en Corey Feldman
Volledig scherm
PREMIUM
De 'Twee Corey's': Corey Haim en Corey Feldman © 20th Century Fox

“Ze kregen drugs en werden gebruikt voor seks”: mysterie rond pedofilienetwerk verdeelt Hollywood

CelebritiesBestaat er in Hollywood een pedofilienetwerk waarin kindsterretjes systematisch misbruikt worden? Dat is alvast wat voormalig kindsterretje Corey Feldman (50) beweert. Hij zegt al jaren dat hij en z'n vriend, de in 2010 overleden Corey Haim, het slachtoffer waren van misbruik door hoge piefen uit de industrie. Wat beweert hij precies? En waarom werd de zaak ondanks verschillende getuigen nooit onderzocht? “Ik heb echt letterlijk gehoord dat de twee Corey’s doorgegeven werden. Het was iets waar mensen grapjes over maakten in de studio’s.”

3 reacties

 • nina deyrne

  1 jaar geleden
  Sowieso dat daar vanalles louche is en dat er veel toegedekt wordt door zij die geld of macht hebben. Charlie sheen werd ook vernoemd bij dat misbruik. Net zoals er in die tijd roddels waren over weinstein. Die was ook ooit ontastbaar... mss moet er toch eens meer onderzocht worden.
 • Nathalie Hansen

  1 jaar geleden
  Doorslechte mensen gewoon
 • Kjell Van daele

  1 jaar geleden
  Mss daarom dat bijna alle kindsterren met drug begonnen
 1. Twee druppels haar vader, maar ze heeft niets meer met hem te maken: hoe gaat het vandaag met Suri Cruise?
  PREMIUM
  Celebrities
  4

  Twee druppels haar vader, maar ze heeft niets meer met hem te maken: hoe gaat het vandaag met Suri Cruise?

  Wie één blik op haar werpt, weet meteen wie haar vader is. Suri Cruise (16), die zich zelden laat zien voor de camera’s, floreert op alle gebieden. Momenteel is ze samen met mama Katie Holmes (44) volop bezig met de volgende grote stap in haar leven: het vinden van een universiteit. Heeft daar absoluut geen aandeel in: papa Tom Cruise (60), die alle contact met haar weigert. Hoe is hun relatie geïmplodeerd? En is ze écht wel verlost uit de klauwen van Scientology? Zo gaat het vandaag met de ‘verloren dochter’ van Hollywood.