Tyra Banks en Janice Dickinson
Volledig scherm
Tyra Banks en Janice Dickinson © ;

“Ze is geen supermodel, daarvoor is ze veel te dik”: Tyra Banks en Janice Dickinson onder vuur door hun uitspraken in ‘America’s Next Top Model’

CelebritiesDe vroege jaren 2000 staan bekend voor de opkomst van realityreeksen. Ook ‘America’s Next Top Model’, een programma dat debuteerde in 2003, maakte hier deel van uit. Uit een recent opgedoken fragment blijkt nu dat deze reeks ook alles behalve gezond was voor ons zelfbeeld. Dat is ook deels te wijten aan juryleden Tyra Banks (48) en Janice Dickinson (67), die enkele opvallende uitspraken deden.

5 reacties

 • Veerle Hertens

  2 maanden geleden
  Tyra zegt ook tegen Robin dat zij zelf ook altijd de stevigste van de groep is op een fotoshoot. Robin had ook echte brede heupen. Een typisch Peer figuur. Iemand ook onthouden dat Robin een diva was die wreed kon zijn tegen mede kandidaten? Ze was niet dik. Tyra en janice kunnen bitchy zijn maar als ik toen en nu naar Robin kijk zie ik inderdaad geen supermodel. Eerder een beautyqueen, tv presentatrice,...
 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Vrouwen zijn nu eenmaal gevoelig met uitspraken over hun uiterlijk,maar accepteer hoe je geboren bent,dan is het leven een stuk makkelijker, liever puur natuur, dan alles onder de make up.of terwijl nep.
 • Rene Van Roosbroeck

  2 maanden geleden
  Jo Seykens Deze dame beledigd en kleineert graag de kandidaten. Ze is vol van haarzelf, best andere presentatrice zoeken.
 • Marjan Frankie

  2 maanden geleden
  kijk als je iemand te dik vind of te dun dan is dat jou mening, punt andere lijn dat je niet tegen zulke persoonlijke kritiek kan is ook een teken dat je niet klaar bent voor deze wereld en dat je beter eerst eens aan jezelf werkt wat weerstand betreft aan zulke uitingen van anderen, weet dat je voor jezelf perfect bent zoals je bent of dit nu voor een ander dik of dun of om het even wat is, over meningen en goestingen kan men niet discuseieren punt uit
 • christelle van aerde

  2 maanden geleden
  amai heeft iemand de reusachtige billen van Tyra Banks al een bekeken? en dan een ander zo veroordelen...
 1. Activiste Sacheen Littlefeather, die in 1973 uitgejouwd werd bij Oscars, overleden op 75-jarige leeftijd
  Play
  CELEBRITIES

  Activiste Sacheen Littlefea­ther, die in 1973 uitgejouwd werd bij Oscars, overleden op 75-jarige leeftijd

  De inheems Amerikaanse activiste Sacheen Littlefeather is op 75-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de Academy of Motion Picture Arts en Sciences, de organisatie achter de uitreiking van de Oscars. Ze werd in 1973 uitgejouwd toen ze namens Marlon Brando zijn Oscar weigerde uit protest tegen de behandeling van inheemse Amerikanen door de filmindustrie. De Academy heeft zich onlangs, bijna vijftig jaar na het voorval, geëxcuseerd bij Littlefeather.
 2. Vrouw van George Clooney doet onthulling over haar echtgenoot: “Ik vind dat je een goede zanger bent”
  Play
  Celebrities

  Vrouw van George Clooney doet onthulling over haar echtgenoot: “Ik vind dat je een goede zanger bent”

  Amal Clooney (44), de vrouw van George Clooney (61), verklapt dat er een zanger schuilt in haar echtgenoot. George, die samen met Amal aanwezig was op de Albie Awards - een initiatief van de Clooney Foundation -, grapt dat hij het jammer vindt niet te mogen zingen tijdens de awardshow. Waarop Alba hem meteen wat extra zelfvertrouwen geeft: “Ik vind dat je een heel goede zanger bent.”
 3. Evan Peters vertolkt seriemoordenaar Jeffrey Dahmer: “Een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb gedaan”
  Celebrities
  1

  Evan Peters vertolkt seriemoor­de­naar Jeffrey Dahmer: “Een van de moeilijk­ste dingen die ik ooit heb gedaan”

  ‘The Jeffrey Dahmer Story’, de reeks over de seriemoordenaar die zeventien mannen om het leven bracht, scoort op Netflix en wist zelfs het beste seriedebuut ooit te behalen op de streamingdienst. Maar het was acteur Evan Peters (35) die de zware taak kreeg om in de huid te kruipen van Dahmer en dat was niet vanzelfsprekend. “Ik was zo bang voor alle dingen die hij deed", klinkt het in een interview met Netflix.