Tyra Banks en Janice Dickinson
Volledig scherm
Tyra Banks en Janice Dickinson © ;

“Ze is geen supermodel, daarvoor is ze veel te dik”: Tyra Banks en Janice Dickinson onder vuur door hun uitspraken in ‘America’s Next Top Model’

CelebritiesDe vroege jaren 2000 staan bekend voor de opkomst van realityreeksen. Ook ‘America’s Next Top Model’, een programma dat debuteerde in 2003, maakte hier deel van uit. Uit een recent opgedoken fragment blijkt nu dat deze reeks ook alles behalve gezond was voor ons zelfbeeld. Dat is ook deels te wijten aan juryleden Tyra Banks (48) en Janice Dickinson (67), die enkele opvallende uitspraken deden.

5 reacties

 • Veerle Hertens

  2 maanden geleden
  Tyra zegt ook tegen Robin dat zij zelf ook altijd de stevigste van de groep is op een fotoshoot. Robin had ook echte brede heupen. Een typisch Peer figuur. Iemand ook onthouden dat Robin een diva was die wreed kon zijn tegen mede kandidaten? Ze was niet dik. Tyra en janice kunnen bitchy zijn maar als ik toen en nu naar Robin kijk zie ik inderdaad geen supermodel. Eerder een beautyqueen, tv presentatrice,...
 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Vrouwen zijn nu eenmaal gevoelig met uitspraken over hun uiterlijk,maar accepteer hoe je geboren bent,dan is het leven een stuk makkelijker, liever puur natuur, dan alles onder de make up.of terwijl nep.
 • Rene Van Roosbroeck

  2 maanden geleden
  Jo Seykens Deze dame beledigd en kleineert graag de kandidaten. Ze is vol van haarzelf, best andere presentatrice zoeken.
 • Marjan Frankie

  2 maanden geleden
  kijk als je iemand te dik vind of te dun dan is dat jou mening, punt andere lijn dat je niet tegen zulke persoonlijke kritiek kan is ook een teken dat je niet klaar bent voor deze wereld en dat je beter eerst eens aan jezelf werkt wat weerstand betreft aan zulke uitingen van anderen, weet dat je voor jezelf perfect bent zoals je bent of dit nu voor een ander dik of dun of om het even wat is, over meningen en goestingen kan men niet discuseieren punt uit
 • christelle van aerde

  2 maanden geleden
  amai heeft iemand de reusachtige billen van Tyra Banks al een bekeken? en dan een ander zo veroordelen...
 1. ‘The Try Guys’ reageren op exit van Ned Fulmer na overspel met werkneemster: “We verliezen een vriend”
  CELEBRITIES

  ‘The Try Guys’ reageren op exit van Ned Fulmer na overspel met werkneem­ster: “We verliezen een vriend”

  Een week geleden kondigden ‘The Try Guys’ aan dat ze de samenwerking met medeoprichter Ned Fulmer stopgezet hebben. Een gevolg van zijn affaire met een werkneemster in het bedrijf. ‘The Try Guys’ gaan nu verder als drietal. In een video reageren de populaire YouTubers voor het eerst op die moeilijke beslissing: “Ik weet niet of we ooit de pijn kunnen uiten die we nu voelen."
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.
 1. Zoontje van Kim Kardashian en Kanye ‘Ye’ West toont middelvingers aan paparazzi
  Play
  Celebrities
  3

  Zoontje van Kim Kardashian en Kanye ‘Ye’ West toont middelvin­gers aan paparazzi

  Saint West (6) laat zijn stoute kant zien en steekt zijn middelvingers op naar de paparazzi. Kim Kardashian (41), Kanye ‘Ye’ West (45) en hun kinderen zijn in Parijs voor de tweejaarlijkse modeweek. In hun vrije uren kunnen de kinderen hun tijd spenderen in de hotelkamer. Maar in de plaats van zich bezig te houden op hun kamer, kiezen de kinderen ervoor om door het raam naar buiten te kijken. En Saint neemt de kans om zijn middelvingers op te steken naar de paparazzi die terugkijkt.