Lea Michele
Volledig scherm
PREMIUM
Lea Michele © Getty Images

“Ze had op staande voet ontslagen moeten worden”: pestgedrag en kapsones van ‘Glee’-actrice Lea Michele zinderen nog steeds na

CelebritiesDe laatste aflevering van ‘Glee’ dateert alweer van zes jaar geleden, maar het pestgedrag van actrice Lea Michele (34) ligt haar collega’s duidelijk nog altijd zwaar op de maag. In een nieuwe podcast heeft Heather Morris, Brittany in de reeks, zich uitgelaten over het wangedrag op de set. “We zwegen allemaal, maar eigenlijk was zij de schuldige”, aldus de 34-jarige Morris. En ze is niet alleen in haar mening. Ook op sociale media krioelt het van de negatieve verhalen over racisme, divagedrag en grove scheldpartijen.

2 reacties

 • wim CLAES

  2 weken geleden
  6 jaar na datum. En natuurlijk weer ontslag. Ik had liever een goed gesprek of terechtwijzing gezien, want met een ontslag verander je niks aan de situatie noch aan de persoon.we leven met 8 miljard op deze planeet, een beetje moeite is op zijn plaats.
 • piet devlieger

  2 weken geleden
  Er zijn nu eenmaal slechte mensen op deze aardbol. We worden allemaal altijd wijsgemaakt dat iedereen goed is maar de praktijk toont een heel andere realiteit.
 1. Chrissy Teigen reageert op valse privéberichten Michael Costello: “Stop ermee of dit gaat verder in de rechtbank”
  Celebrities

  Chrissy Teigen reageert op valse privébe­rich­ten Michael Costello: “Stop ermee of dit gaat verder in de rechtbank”

  Kort nadat John Legend (42) het gisteren opnam voor zijn vrouw Chrissy Teigen (35) in het online pestschandaal, laat Teigen zelf van zich horen via haar sociale media. Ze dreigt ermee stappen te ondernemen tegen Michael Costello, de fashiondesigner van Project Runaway. Hij zou volgens het celebritykoppel valse privéberichten als bewijs gebruiken dat ook hij slachtoffer werd van haar pestgedrag.