Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Ze groeide op in kleedjes van aardappelzakken, nu heeft ze vijf villa’s: zo werd Oprah Winfrey miljardair en baas van een media-imperium

CelebritiesZe doet het weer, Oprah Winfrey. De talkshowhost is opnieuw zelf talk of the town, door haar interview met Harry en Meghan. Maar Oprah is al lang véél meer dan een talkshow - ze bouwde een heus media-imperium uit. En dat levert aardig wat op, want Oprah is de énige vrouw in de lijst met Afro-Amerikaanse miljardairs. Niet slecht voor iemand die opgroeide in armoede, met "kleedjes gemaakt van aardappelzakken".

12 reacties

 • Roger De Munck

  3 dagen geleden
  Waarom zoveel negativiteit dat is wat men noemt de Amerikaanse droom .En wie de kans krijgt grijpt ze met beide handen zou het ook doen men vergeet soms als men dat dan toch eens verder bekijkt wat zij allemaal doet voor de minderbedeelde .
 • imke de meester

  4 dagen geleden
  zij zal daar ook hard voor gewerkt hebben, men krijgt niets in zijn schoot gegooid, proficiat voor haar, ik zie haar niet graag op tv maar dat wilt niet zeggen dat ik het haar niet gun.
 • Jozef Van Mellaert

  1 maand geleden
  Als zij miljardair geworden is met haar talk shows, dan weet men dat de Harry - Meghan show haar mega geld doet opbregen, alles is natuurlijk geen winst zij moet de deelnemers ook flink betalen.
 • Jozef Van Mellaert

  1 maand geleden
  Roddelen is voor de meeste mensen een hobby, maar niet voor Oprah die is er miljardair met geworden, dan loop ge niet meer gekleed als een zak.
 • Danny Degreef

  2 maanden geleden
  Geen spat respect voor die vrouw. Doet ALLES voor geld. Eerder dégoutant
 1. Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"
  Play
  Huis Gemaakt

  Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"

 2. Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend complimentje
  Play
  Popquiz

  Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend compliment­je