Pink betaalt boete van beachbalploeg.
Volledig scherm
Pink betaalt boete van beachbalploeg. © HLN

Zangeres Pink wil boete betalen van beachhandbalsters die geen bikinibroekje wilden dragen

CelebritiesZangeres Pink heeft aangeboden de boete te betalen die de leden van het Noorse beachhandbalteam kregen omdat zij geen bikinibroekjes wilden dragen op het EK. In plaats daarvan begonnen ze wedstrijd in een korte broek. De muzikante noemt de regel dat de dames bikinibroekjes moeten dragen tijdens het toernooi seksistisch.

18 reacties

 • Peter Van Dam

  2 maanden geleden
  Kristina. Het recht hebben ze verworven. Hier gaat het om de verplichting om dat te dragen. Niet elke vrouw wil blijkbaar zo'n bikini dragen blijkt bij deze ploeg. Dat iedereen nu eens kan en mag dragen wat men wilt en waar men zich goed in voelt. Geen enkel persoon zou mogen bepalen wat iemand draagt. Of ga je beweren dat door de "echte feministen" vrouwen nu niet meer mogen kiezen om een short te dragen? Dan is er niet veel feministisch meer aan als je de vrouw haar recht beperkt.
 • Wim Offermans

  2 maanden geleden
  De vraag zou kunnen zijn: met welke kleding verloopt het spel beter?
 • Lisette Nelissen

  2 maanden geleden
  Volledig gelijk. Dit is seksistisch, zelfs voyeuristisch. Hetzelfde geldt voor o.m. de hardloopsters. Waarom moet dit allemaal zo bloot, toch alleen maar om de mannen te plezieren
 • Ludwig VdB

  2 maanden geleden
  Als je aan een competitie wilt meedoen moet je je houden aan de vooraf gekende regels. Als je daar niet mee akkoord gaat moet je gewoon niet meedoen. Ze hadden die geen boete moeten geven maar moeten uitsluiten oef gewoon een forfait verlies. Als men de regels wilt aanpassen moet dat vooraf tijdens overleg en niet naar eigen willekeur tijdens de wedstrijd of toernooi.
 • Fred Kijzer

  2 maanden geleden
  Iedereen gelijk voor de wet, dan moeten ook de mannen bikinibroekjes dragen!