Lorde draagt op de nieuwe cover alleen een groot sieraad.
Volledig scherm
Lorde draagt op de nieuwe cover alleen een groot sieraad. © Vogue

Zangeres Lorde uit de kleren voor Vo­gue-co­ver: “Mijn lichaam is geweldig”

CelebritiesDe veelbesproken nieuwe albumhoes van Lorde (24), waarop haar billen de hoofdrol spelen, was tot voor kort ondenkbaar voor de zangeres. Maar na jaren van onzekerheid zegt de Nieuw-Zeelandse immuun te zijn voor nare opmerkingen over haar lijf. Op een nieuwe Vogue-cover poseert ze met slechts een groot sieraad over haar torso. “Mijn lichaam is geweldig.”

4 reacties

 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Zoveel te beter voor haar. Maar waarom ze zulke zaken verkondigt is me een raadsel.
 • Ivon Vanvinckenroye

  1 maand geleden
  Nu ze ervoor kiest mag de hele wereld haar kont zien. Is dit dan plots niet meer vrouwonvriendelijk. Waar zijn de feministen nu.
 • Cecarine De Smet

  1 maand geleden
  Als je dit zelf zegt over uw lichaam is dat toch goed?? ik heb ook een supermooi lichaam....vind ik, en ik krijg veel complimenten over mijn mooi lichaam....en juist daarom poseer ik niet naakt
 • Andy piat

  1 maand geleden
  Wat een mooie foto's, top.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.