Ryan Adams.
Volledig scherm
Ryan Adams. © Dan Hallman/Invision/AP

Zanger Ryan Adams niet langer verdacht van ongewenst seksueel gedrag

CelebritiesDe FBI heeft het onderzoek gestaakt naar het vermeende seksuele wangedrag van Ryan Adams (46). Volgens de New York Post is de federale politiedienst tot de conclusie gekomen dat de zanger de wet niet heeft overtreden en dus niet langer verdacht wordt van het ‘sexten’ met een minderjarig meisje.

0 reacties

 1. Na het delen van shockerende video’s: advocaat Britney Spears beschuldigt Kevin Federline van cyberpesten
  Play
  CELEBRITIES

  Na het delen van shockeren­de video’s: advocaat Britney Spears beschul­digt Kevin Federline van cyberpes­ten

  Mathew Rosengart, de advocaat van Britney Spears, komt haar te hulp nadat haar ex-man, Kevin Federline, woensdagavond een reeks shockerende video’s deelde. Volgens Mathew Rosengart heeft hij daardoor verschillende juridische problemen voor zichzelf gecreëerd. “Hij heeft niet alleen de privacy en waardigheid van de moeder van zijn kinderen geschonden. Hij heeft ook zijn eigen kinderen ondermijnd.” De oude video’s, waarin Spears in woede uitbarstte tegen haar twee zonen, Sean (16) en Jayden (15), zijn inmiddels verwijderd van het Instagramaccount van Federline.
 2. Singer-songwriter Ryan Adams biedt excuses aan voor seksueel wangedrag: “Ik ben bereid de gevolgen te ondergaan”
  Celebrities

  Sin­ger-songwriter Ryan Adams biedt excuses aan voor seksueel wangedrag: “Ik ben bereid de gevolgen te ondergaan”

  Ruim een jaar nadat hij door zeven vrouwen beschuldigd werd van seksuele intimidatie heeft singer-songwriter Ryan Adams (45) publiekelijk z’n verontschuldigingen aangeboden. “Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe slecht ik me voel over de manier waarop ik mensen behandeld heb tijdens m’n leven en carrière”, schrijft hij in een open brief in de Britse krant Daily Mail.