Liam Payne
Volledig scherm
Liam Payne © Getty Images

Zanger Liam Payne maakt korte film over zijn ervaring met alcoholverslaving

CelebritiesLiam Payne (27) is binnenkort te zien in een korte film die gebaseerd is op zijn ervaringen bij de Anonieme Alcoholisten (AA). Daarin vertelt hij ook hoe komiek Russell Brand (46) een belangrijke rol speelde in dat proces.

 1. Britney Spears waarschuwt haar familie in nieuw bericht op Instagram: “Ik ben nog lang niet uitgepraat”
  Celebrities
  4

  Britney Spears waarschuwt haar familie in nieuw bericht op Instagram: “Ik ben nog lang niet uitgepraat”

  Britney Spears (39) is niet meer te stoppen. Na haar emotionele getuigenis in de rechtbank, die ondertussen al dateert van 23 juni, neemt de zangeres geen blad meer voor de mond. Zo haalde Britney op sociale media al eerder uit naar haar familie en in een nieuw bericht op haar Instagramaccount doet de popzangeres nu hetzelfde. “Geloof me, ik heb nog lang niet alles verteld.”
 2. Na bikkelharde strijd in de rechtbank: zoon van Elizabeth Hurley loopt erfenis van 210 miljoen euro alsnog mis
  PREMIUM
  Celebrities
  4

  Na bikkelhar­de strijd in de rechtbank: zoon van Elizabeth Hurley loopt erfenis van 210 miljoen euro alsnog mis

  Damian Hurley, de 19-jarige zoon van Elizabeth Hurley (56), ziet zijn erfenis aan zijn neus voorbijgaan. Nadat zijn vader Steve Bing in juni 2020 op 55-jarige leeftijd overleden is, kwam er normaal gezien 210 miljoen euro zijn richting uit. Alleen gaat dat bedrag nu in rook op, want de familie van zijn overleden vader slaagde erin om Damian een jaar na zijn overlijden te onterven. Elizabeth zelf is er het hart van in en voelt zich verraden. “Wat Steve wilde, is nu harteloos teruggedraaid.” Hoe kregen ze dat voor mekaar? En hoe moet het nu verder met Damian?