Youtuber Pewdiepie deelt heuglijk nieuws met 111 miljoen volgers: “Wij krijgen een kindje!”

celebritiesDe Zweedse Youtuber Pewdiepie (33) en zijn Italiaanse vrouw Marzia Kjellberg (30) verwachten hun eerste kindje. Dat nieuws heeft de content creator zelf gedeeld met zijn 111 miljoen volgers op sociale media.

 1. Grote entree gaat mis: CeeLo Green valt van paard tijdens herdenking van overleden rapper Shawty Lo
  Celebrities

  Grote entree gaat mis: CeeLo Green valt van paard tijdens herdenking van overleden rapper Shawty Lo

  De grote entree van CeeLo Green (47) ging niet zoals hij had verwacht. De zanger reed met een paard het herdenkingsfeest van de overleden rapper Shawty Lo in Atlanta binnen. De zaal was onder de indruk en het beest ook, want het werd heel nerveus. Het paard werd plots wild, waardoor het samen met de artiest tegen de grond ging. De aanwezigen konden hun lach alvast niet inhouden. “CeeLo Green van een paard zien vallen, was het grappigste dat ik ooit heb mogen zien.”
 2. Amanda Bynes moet wellicht langer op psychiatrische afdeling blijven, bronnen beweren dat de actrice al dagen op straat leefde
  Celebrities

  Amanda Bynes moet wellicht langer op psychiatri­sche afdeling blijven, bronnen beweren dat de actrice al dagen op straat leefde

  Er zijn meer details opgedoken omtrent het incident rond Amanda Bynes (36). Eerder deze week raakte bekend dat de ‘She’s The Man’-actrice opgenomen was op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis nadat bleek dat ze naakt rondgelopen had door de straten van Los Angeles. De kans dat de voormalige steractrice zo direct naar huis mag, is volgens bronnen dan ook redelijk klein.