Logan Paul
Volledig scherm
Logan Paul © AFP

YouTube vlogger Logan Paul: "Ik verdien een tweede kans"

CelebritiesYouTube vlogger Logan Paul, die in opspraak kwam omdat hij een lijk toonde in één van zijn video's, vindt dat hij een tweede kans verdient. Dat zei hij aan online showbizzmagazine TMZ. 

1 reactie

 • George Rodain

  5 jaar geleden
  Zijn tweede kans was nadat hij moord op zichzelf voor tientallen 12 jarigen had gefaket, daar had YouTube hem al op de vingers voor moeten tikken. Zelfs in zijn verontschuldiging lijkt hij niet te snappen hoe hij mensen gekwetst heeft en de japanner zijn lichaam onteerd. Zijn gedrag leunt dicht bij dat van een sociopaat die geen medeleven kan voelen.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.