Josje Huisman
Volledig scherm
Josje Huisman © ANP Kippa

Wow: Josje toont bewust blote billen in Instagramfilmpje

CelebritiesJosje Huisman laat haar K3-imago volledig achter zich. Dat bewijst ze nog maar eens in een nieuwe Instagramvideo, waarin ze haar blote billen toont. 

21 reacties

 • Gale Bran

  5 jaar geleden
  Wat zit iedereen toch weer te oordelen. Ze heeft dit filmpje op haar instagram gezet en niet hier. Ook loopt ze niet zoals iedereen denkt in haar blote billen buiten, Kijk eerst maar eens goed, je ziet duidelijk dat de achterkant glad is dus geen afdruk van haar bilnaad. En ze draagt wel degelijk een huidskleurig broekje en panty.(broekje dat helemaal naar je lichaam vormt zonder elastiek bij de benen. Ze houd iedereen gewoon voor de gek, (Humor)
 • Monique Moens

  5 jaar geleden
  Ze krijgt wat weinig aandacht denk ik.
 • Marc Geerts

  5 jaar geleden
  Mooi kontje zou ik zeggen. Ze mag er mee pronken, maar niet komen janken als er straks een man een verkeerd berichtje laat.
 • Jef Lois

  5 jaar geleden
  Als je er met zingen niks van bakt moet je proberen op een andere manier in de belangstelling te komen ook al is dat zielig.
 • Lieve Vandamme

  5 jaar geleden
  Josje, toch, wat je allemaal moet doen om wat aandacht....
 1. Johnny Depp moet digitaal ‘verbeterd’ worden: “Knap? Dat is hij al lang niet meer”
  PREMIUM
  Celebrities

  Johnny Depp moet digitaal ‘verbeterd’ worden: “Knap? Dat is hij al lang niet meer”

  Het leven lijkt Johnny Depp, die volgende week 60 wordt, weer toe te lachen. Na enkele donkere jaren, waarin hij een gerechtelijke strijd moest uitvechten tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (37), maakte de acteur onlangs zijn comeback op het filmfestival van Cannes. Alleen werd zijn verschijning niet met luid applaus onthaald. “Zijn tanden zijn afgebrokkeld en zagen er erg onfris uit”, klonk het scherp. Wat is er gebeurd met de acteur, die ooit nog zo geprezen werd om zijn looks? “De tijd dat hij nog aantrekkelijke hoofdpersonages kon spelen, is helemaal voorbij.”
 2. KIJK. Niet voor gevoelige kijkers: comedian Pete Davidson steekt ijspriem in arm van David Blaine voor goocheltruc
  Celebrities

  KIJK. Niet voor gevoelige kijkers: comedian Pete Davidson steekt ijspriem in arm van David Blaine voor goochel­truc

  Een vreemd tafereel bij de goochelshow van David Blaine in Las Vegas. Blaine vraagt voor een goocheltruc de hulp van Pete Davidson en een tweede persoon uit het publiek. Op tafel staan vier bekertjes met onder een bekertje een ijspriem. “Een scherpe ijspriem”, verzekert Pete Davidson. Wanneer David Blaine niet veel later zijn twee handen op twee bekertjes slaat, houdt het publiek even z’n adem in. Maar dan moet het ergste nog komen: Davidson mag voor de gelegenheid de ijspriem door de bicepsspier van Blaine boren, tot grote ontzetting van het publiek.