Youtube
Volledig scherm
© Youtube

Woord voor woord: Bart De Pauw brengt ontslag zelf naar buiten in videoboodschap

VRT heeft de samenwerking met Bart De Pauw (49) met onmiddellijke ingang stopgezet na klachten over grensoverschrijdend gedrag. De populaire televisiemaker heeft dat zelf naar buiten gebracht in een videoboodschap. Dit is zijn letterlijke tekst.

24 reacties

 • Tania Van Giel

  5 jaar geleden
  Het was een domme zet van BDP. De waarheid komt altijd boven en dan heb je gewoon jezelf te kijk gezet als die in je nadeel is. VRT zal zijn beslissing niet licht genomen hebben gezien de kip met de gouden eieren..
 • Marcky Southcebutours

  5 jaar geleden
  Als de kerk het even consequent zou doen als de VRT zijn er geen pastoors meer
 • Marie Jolie

  5 jaar geleden
  De VRT verbreekt eenzijdig het contract met Bart De Pauw. Als BDP vindt dat dat ten onrechte is moet hij naar de rechtbank gaan en niet op het scherm komen uithuilen. Maar ... de VRT lijkt wel sterk in haar schoenen te staan ...
 • Gregory Dequecker

  5 jaar geleden
  Jammer dat dit moet gebeuren! Ik vind Bart een toffe gast en kan het echt niet geloven. Ik hoop voor hem dat dit echt niet waar is en dat hij terug mag verder werken zoals hij deed.
 • Luc Cuypers

  5 jaar geleden
  Het was beter dat ze Martin Thange eruit wipten , die moest al 50 jaar op pensioen zijn !
 1. Slotpleidooien in rechtszaak Johnny Depp vs Amber Heard zijn afgerond: wat staat er ons nog te wachten?
  Play
  Celebrities

  Slotplei­dooi­en in rechtszaak Johnny Depp vs Amber Heard zijn afgerond: wat staat er ons nog te wachten?

  Op donderdag werden de laatste getuigen opgeroepen in het proces tussen Johnny Depp (58) en Amber Heard (36). Vrijdag was het dan weer tijd voor de slotpleidooien en kregen de advocaten nog een laatste kans om de jury te overtuigen. Het juridische team van Depp smeekte de juryleden om de acteur zijn leven terug te geven. “Zijn leven staat op het spel.” En ook de advocaten van Amber Heard waren opnieuw bijzonder strijdvaardig. “Als hij haar één keer heeft misbruikt, dan wint ze.”