Sadie Sink (uiterst rechts) naast Winona Ryder (links van haar) in 'Stranger Things'.
Volledig scherm
PREMIUM
Sadie Sink (uiterst rechts) naast Winona Ryder (links van haar) in 'Stranger Things'. © Netflix

Winona Ryder was aan lager wal geraakt, maar toen kwam ‘Stranger Things’: “Pijnlijk dat ze het ‘mijn comeback’ noemen”

CelebritiesTwintig jaar geleden was ze één van de grootste A-listers in Hollywood, maar na een high profile-relatiebreuk en een veroordeling voor winkeldiefstal ging haar carrière in sneltempo achteruit. Vandaag staat Winona Ryder echter weer aan de top. Dankzij een groepje tieners, nog wel. In de Netflix-sensatie ‘Stranger Things’ vertolkt ze één van de belangrijkste rollen. “Ik heb heel diep gezeten”, geeft ze toe. 

1 reactie

 • An-Sofie Swennen

  1 maand geleden
  Waarom ze niet aan bod kwam tijdens het proces tussen Johnny Depp en Amber Heard? Omdat dit simpelweg niet mogelijk was. De rechter had niet toegelaten dat er over vorige relaties zou gesproken worden. Omdat Amber Heard in haar getuigenis zelf verwezen heeft naar het gerucht dat Johnny Depp Kate Moss van een trap zou geduwd hebben, mocht Kate Moss wel getuigen (en ontkennen trouwens). Winona Ryder en Vanessa Paredis hebben Johnny Depp eerder reeds verdedigd tegen de beschuldigingen van Heard.
 1. Gordon Ramsay lacht in nieuwe TikTok-video met Jamie Oliver
  Play
  Celebrities

  Gordon Ramsay lacht in nieuwe Tik­Tok-vi­deo met Jamie Oliver

  In een nieuwe TikTok van Gordon Ramsay (55), geplaatst door zijn dochter Tilly (20), lacht hij nog eens met Jamie Oliver (47). In de video gaat de chef in op de geruchten dat hij recepten zou stelen. Dat doet hij door te dansen met een kookboek van Jamie Oliver in zijn broek. De twee Britse chefs hebben al jaren ruzie. Ze werkten vroeger samen aan het programma ‘Food Fight’, maar zijn daardoor niet bepaald vrienden geworden.