Will Smith
Volledig scherm
Will Smith © Photo News

Will Smith ziek van ‘te veel seks’ nadat hij beroemd werd

CelebritiesIn zijn nieuwe memoires ‘Will’ vertelt acteur Will Smith (53) dat hij fysiek ziek werd door 'te veel’ seks te hebben in een poging om zijn eerste relatiebreuk te verwerken. De acteur zei dat hij op dat moment dacht dat heel veel seks de beste manier was om zich door de breuk met zijn jeugdliefde Melanie Parker te worstelen, maar dat die oplossing alles alleen maar erger maakte. 

1 reactie

 • Jaouad Abrighach

  1 jaar geleden
  Waw, echt interessant. Zal zijn boek wat eens kopen, misschien komt die op de Amazon.
 1. Joodse actrice Nathalie Portman laat van zich horen na antisemitische uitspraken van Kanye West: “Pijnlijk en beangstigend”
  Celebrities
  1

  Joodse actrice Nathalie Portman laat van zich horen na antisemiti­sche uitspraken van Kanye West: “Pijnlijk en beangsti­gend”

  ‘Star Wars’-actrice Nathalie Portman (41) veroordeelt het opkomende antisemitisme - door Kanye ‘Ye’ West - en belooft zich tegen de haatzaaiende boodschappen te verzetten. Ze is zelf Joods en wil van haar bereik gebruik maken. Daarom plaatste ze op Instagram een statement. “Het is pijnlijk en angstaanjagend om naar de agressieve woorden te luisteren.”
 2. Dansen op stoelen én gooien met eten: Chris Hemsworth beleeft feestelijke avond op restaurant
  Play
  Celebrities

  Dansen op stoelen én gooien met eten: Chris Hemsworth beleeft feestelij­ke avond op restaurant

  Chris Hemsworth (39) en zijn familie hebben een avond beleefd om nooit meer te vergeten. Het gezin ging samen uit naar een Aziatisch restaurant. Hun maaltijd werd vlak voor hun neus bereid door de aanwezige koks, maar die hadden ook andere plannen. Ze gooiden het eten in de mond van de ‘Thor’-acteur in plaats van het te serveren. Op een bepaald moment sprongen de kinderen op hun stoelen om te dansen tijdens het eten.