Will Smith slaat Chris Rock tijdens de Oscar-uitreiking.
Volledig scherm
Will Smith slaat Chris Rock tijdens de Oscar-uitreiking. © AFP

Will Smith verontschuldigt zich bij Chris Rock voor klap: “Onaanvaardbaar en onvergeeflijk”

Will Smith heeft zijn excuses aan Chris Rock aangeboden na het incident bij de Oscar-uitreiking waarbij hij de comedian in zijn gezicht sloeg na een grap over zijn vrouw Jada Pinkett Smith. De acteur, die een Oscar won voor zijn rol als tennisvader Richard Williams, verontschuldigt zich in een bericht dat hij op Instagram heeft geplaatst en waarin hij zijn gedrag “onaanvaardbaar en onvergeeflijk” noemt.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Na aanklacht van mishandeling: berichten met vermeend slachtoffer lijken onschuld te bewijzen van ‘Marvel’-acteur Jonathan Majors
  CELEBRITIES

  Na aanklacht van mishande­ling: berichten met vermeend slachtof­fer lijken onschuld te bewijzen van ‘Mar­vel’-ac­teur Jonathan Majors

  De advocaat van Jonathan Majors haalt alles uit de kast om de onschuld van de ‘Creed III’-ster te bewijzen. De Amerikaanse acteur werd vorige week gearresteerd voor wurging, mishandeling en intimidatie. Hij zou betrokken zijn bij een huiselijke ruzie, waarbij een 30-jarige vrouw lichtgewond raakte. Maar nu zijn er berichten opgedoken waarin de vrouw in kwestie toegeeft dat zij degene was die fysiek geweld tegen hem gebruikte.