Wie mooi wil zijn, moet lijden: Kim Kardashian kan nauwelijks wandelen in superstrakke jurk

CelebritiesKim Kardashian (41) heeft al eens gezegd dat ze er alles aan zou doen om er mooi uit te zien en dat bewijst ze nu. Nadat ze haar samenwerking met het modewerk Dolce & Gabbana voorstelde op de modeshow in Milaan, kiest de realityster voor een glinsterende jurk van het merk. Alleen zit die zo strak dat Kim moeite heeft met wandelen, de trap te beklimmen en neer te zitten in de auto. Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden.

7 reacties

 • Veerle Hertens

  4 maanden geleden
  Die was veel en veel mooier aan het begin van haar carrière. Toen was ze een mooie, gezonde, jonge vrouw. Nu is ze een karikatuur van zichzelf.
 • Patrick Vandermeersch

  4 maanden geleden
  Het mooiste hieraan is het kleed zelf. Al de rest is rekwisiet
 • DANIËL VONCK

  4 maanden geleden
  Hoe slaagt ze er in om in dat keurslijf naar het toilet te gaan ?
 • silvia vanrockeghem

  4 maanden geleden
  Hoe extremer hoe beter voor hen die te veel geld hebben ! Ze leven in een andere wereld!! Geen enkel besef van de realiteit en weten niet wat er in de normale ´ wereld gebeurt 😏
 • Leen Van den bussche

  4 maanden geleden
  Waarschijnlijk kijkt deze vrouw door een verkeerde bril, mooi zijn is heel iets anders. Hier gaat het terug om aandacht.
 1. “Alsof hij de realiteit niet langer onder ogen wil zien”: geliefden van Jack Nicholson vrezen voor acteur
  PREMIUM
  Celebrities

  “Alsof hij de realiteit niet langer onder ogen wil zien”: geliefden van Jack Nicholson vrezen voor acteur

  “Hij beleeft triestige laatste dagen.” Ooit was hij een veelgevraagd en populair Hollywoodacteur, maar tegenwoordig brengt Jack Nicholson (85) z’n dagen door in afzondering. Het gevolg van gezondheidsproblemen, klinkt het. Intussen is het al meer dan een jaar geleden dat hij z’n gezicht nog eens liet zien, tot grote wanhoop van z’n omgeving. “Het is alsof hij de realiteit niet meer onder ogen wil zien.”