Reporters / iimages
Volledig scherm
PREMIUM
© Reporters / iimages

Wie kan nog volgen? Bittere vechtscheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie kostte al klein fortuin

CelebritiesOoit waren Brad Pitt (57) en Angelina Jolie (46) hét powerkoppel van Hollywood, maar die gloriejaren zijn al een hele tijd voorbij. De echtscheiding van ‘Brangelina’ is in een onvervalste oorlog uitgemond. De twee doen al zes jaar niets anders dan ruzie maken over het voogdijschap, hun inboedel en of hun kroost al dan niet mishandeld werd door Brad. Het prijskaartje loopt in de miljoenen, en de zaak lijkt nog lang niet ten einde. Een tijdlijn van dé vechtscheiding van Hollywood. “Ze heeft onze wijngaard verkocht aan een dubieuze Rus”

4 reacties

 • Elke Celis

  8 maanden geleden
  Waarom worden hun kinderen niet gehoord door de rechtbank? Intussen hebben ze waarschijnlijk toch een beetje recht van spreken. Nooit voorzien dat A.J. zo belachelijk slecht voor hun kinderen en hun welzijn zorgt. Bah. En dan maar ambassadeke spelen.
 • Ivan Vergauwen

  8 maanden geleden
  Brad had toen beter bij Jennifer gebleven, zij zag hem en nu nog denk ik heel graag. Nu zit hij zelfs opgezadeld met een kindercrèche en met een ex die weeral op geld uit is.
 • Philippe Legrand

  8 maanden geleden
  Die kinderen zijn intussen toch op een leeftijd om zelf te beslissen maar daar staat niets van in dit artikel. Dan lijkt het mij in Belgie toch beter geregeld.
 • Kim Hoeck

  1 jaar geleden
  Angelina dacht dat ze Brad kon pluimen maar heeft haar serieus mispakt