Reporters / iimages
Volledig scherm
PREMIUM
© Reporters / iimages

Wie kan nog volgen? Bittere vechtscheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie kostte al klein fortuin

CelebritiesOoit waren Brad Pitt (57) en Angelina Jolie (46) hét powerkoppel van Hollywood, maar die gloriejaren zijn al een hele tijd voorbij. De echtscheiding van ‘Brangelina’ is in een onvervalste oorlog uitgemond. De twee doen al zes jaar niets anders dan ruzie maken over het voogdijschap, hun inboedel en of hun kroost al dan niet mishandeld werd door Brad. Het prijskaartje loopt in de miljoenen, en de zaak lijkt nog lang niet ten einde. Een tijdlijn van dé vechtscheiding van Hollywood. “Ze heeft onze wijngaard verkocht aan een dubieuze Rus”

4 reacties

 • Elke Celis

  4 maanden geleden
  Waarom worden hun kinderen niet gehoord door de rechtbank? Intussen hebben ze waarschijnlijk toch een beetje recht van spreken. Nooit voorzien dat A.J. zo belachelijk slecht voor hun kinderen en hun welzijn zorgt. Bah. En dan maar ambassadeke spelen.
 • Ivan Vergauwen

  4 maanden geleden
  Brad had toen beter bij Jennifer gebleven, zij zag hem en nu nog denk ik heel graag. Nu zit hij zelfs opgezadeld met een kindercrèche en met een ex die weeral op geld uit is.
 • Philippe Legrand

  4 maanden geleden
  Die kinderen zijn intussen toch op een leeftijd om zelf te beslissen maar daar staat niets van in dit artikel. Dan lijkt het mij in Belgie toch beter geregeld.
 • Kim Hoeck

  1 jaar geleden
  Angelina dacht dat ze Brad kon pluimen maar heeft haar serieus mispakt
 1. Moeder Britney Spears verontschuldigt zich en smeekt voor vergiffenis: “Deblokkeer me alsjeblieft”
  Celebrities

  Moeder Britney Spears veront­schul­digt zich en smeekt voor vergiffe­nis: “Deblokkeer me alsje­blieft”

  Britney Spears (40) gebruikt Instagram graag als uitlaatklep. Ze deelt geregeld video’s en berichten waarin ze al haar zorgen en gedachten van zich afschrijft. Afgelopen zaterdag was dit niet anders, maar deze keer richtte ze zich tot haar familie. “Een oprechte verontschuldiging zou me kunnen helpen om alles af te sluiten”, schreef ze. Haar moeder Lynne Spears (67) aarzelde geen moment en reageerde meteen.
 2. Zoontje van Kim Kardashian en Kanye ‘Ye’ West toont middelvingers aan paparazzi
  Play
  Celebrities
  3

  Zoontje van Kim Kardashian en Kanye ‘Ye’ West toont middelvin­gers aan paparazzi

  Saint West (6) laat zijn stoute kant zien en steekt zijn middelvingers op naar de paparazzi. Kim Kardashian (41), Kanye ‘Ye’ West (45) en hun kinderen zijn in Parijs voor de tweejaarlijkse modeweek. In hun vrije uren kunnen de kinderen hun tijd spenderen in de hotelkamer. Maar in de plaats van zich bezig te houden op hun kamer, kiezen de kinderen ervoor om door het raam naar buiten te kijken. En Saint neemt de kans om zijn middelvingers op te steken naar de paparazzi die terugkijkt.