Reporters / iimages
Volledig scherm
PREMIUM
© Reporters / iimages

Wie kan nog volgen? Bittere vechtscheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie kostte al klein fortuin

CelebritiesOoit waren Brad Pitt (57) en Angelina Jolie (46) hét powerkoppel van Hollywood, maar die gloriejaren zijn al een hele tijd voorbij. De echtscheiding van ‘Brangelina’ is in een onvervalste oorlog uitgemond. De twee doen al zes jaar niets anders dan ruzie maken over het voogdijschap, hun inboedel en of hun kroost al dan niet mishandeld werd door Brad. Het prijskaartje loopt in de miljoenen, en de zaak lijkt nog lang niet ten einde. Een tijdlijn van dé vechtscheiding van Hollywood. “Ze heeft onze wijngaard verkocht aan een dubieuze Rus”

4 reacties

 • Elke Celis

  2 maanden geleden
  Waarom worden hun kinderen niet gehoord door de rechtbank? Intussen hebben ze waarschijnlijk toch een beetje recht van spreken. Nooit voorzien dat A.J. zo belachelijk slecht voor hun kinderen en hun welzijn zorgt. Bah. En dan maar ambassadeke spelen.
 • Ivan Vergauwen

  2 maanden geleden
  Brad had toen beter bij Jennifer gebleven, zij zag hem en nu nog denk ik heel graag. Nu zit hij zelfs opgezadeld met een kindercrèche en met een ex die weeral op geld uit is.
 • Philippe Legrand

  2 maanden geleden
  Die kinderen zijn intussen toch op een leeftijd om zelf te beslissen maar daar staat niets van in dit artikel. Dan lijkt het mij in Belgie toch beter geregeld.
 • Kim Hoeck

  11 maanden geleden
  Angelina dacht dat ze Brad kon pluimen maar heeft haar serieus mispakt
 1. “Luttele uren voor zijn dood prikten we een datum voor ons huwelijk”: dit waren de laatste dagen van Elvis Presley
  PREMIUM
  Celebrities
  5

  “Luttele uren voor zijn dood prikten we een datum voor ons huwelijk”: dit waren de laatste dagen van Elvis Presley

  ‘You were always on my mind’, zong Elvis Presley. Exact vijfenveertig jaar na zijn overlijden - hij was amper 42 - is The King nog steeds on the mind van miljoenen fans, een cultuuricoon zonder weerga. Maar zo zeemzoet als die klassieker, zo bitter was het einde van de ooit zo slanke en vitale jongeman, die jarenlang talloze meisjesharten sneller had doen slaan. Een verslag van zijn laatste dagen, waarin hij kampte met obesitas, een manische depressie en verslavingen. “Hij redeneerde dat er geen probleem is, zolang je je spul niet bij een straatdealer moet halen.”
 2. Na beschuldigingen van mishandeling: Angelina Jolie eist verklaring waarom de FBI Brad Pitt niet gearresteerd heeft
  CELEBRITIES

  Na beschuldi­gin­gen van mishande­ling: Angelina Jolie eist verklaring waarom de FBI Brad Pitt niet gearres­teerd heeft

  Angelina Jolie (47) is geïdentificeerd als de ‘Jane Doe’ die de FBI heeft aangeklaagd op grond van de Freedom of Information Act. Ze vraagt zich af waarom het onderzoek naar haar toenmalige echtgenoot Brad Pitt (58) werd afgesloten, na beschuldigingen van fysieke en verbale mishandeling in 2016. Eerder gaf Jolie al toe dat ze vreesde voor haar eigen veiligheid en die van haar kinderen, waarop ze besloot om de scheiding aan te vragen.
 3. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.