Whoopi Goldberg en Elmo
Volledig scherm
Whoopi Goldberg en Elmo © Wirelmage/RV

Whoopi Goldberg kiest haar favoriete ‘Sesamstraat’-figuur: “Elmo is alles”

CelebritiesDe Amerikaanse versie van ‘Sesamstraat’ bestaat dit jaar 50 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren, werden Amerikaanse sterren door televisiezender ABC gevraagd wat hun favoriete figuur uit de serie is.

 1. Alec Baldwin en familie van overleden Halyna Hutchins treffen schikking in rechtszaak rond ‘Rust’-incident
  Play
  Celebrities

  Alec Baldwin en familie van overleden Halyna Hutchins treffen schikking in rechtszaak rond ‘Rust’-incident

  Alec Baldwin (64) en de familieleden van de overleden cinematograaf Halyna Hutchins zijn tot een akkoord gekomen in de rechtszaak rond het dodelijk ongeval op de filmset van ‘Rust’. Dat nieuws raakte op woensdag bekend. De Amerikaanse acteur schoot Hutchins per ongeluk dood op de set van de western. De productie van de prent zou nu in januari 2023 hervat worden.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 3. Slachtoffer van Jimmy Savile openhartig over gruwelijk misbruik: “Geen ontsnappen aan. Ik ben jouw eigenaar”
  Celebrities
  1

  Slachtof­fer van Jimmy Savile openhartig over gruwelijk misbruik: “Geen ontsnappen aan. Ik ben jouw eigenaar”

  In de jaren 60 was hij een van de populairste dj’s van Groot-Brittannië. Een man met aanzien en heel wat banden in de hogere kringen. Maar toen hij in 2011 op 84-jarige leeftijd stierf, werd hij ontmaskerd als monsterlijke pedofiel die meer dan 500 slachtoffers maakte. Nu, meer dan tien jaar later, getuigt één van zijn slachtoffers voor het eerst sinds zijn ontmaskering. Haar verhaal vertelde ze aan ‘Mirror’.