Ellen DeGeneres NBC
Volledig scherm
Ellen DeGeneres NBC © NBC

Werknemers keren zich tegen Ellen DeGeneres na pijnlijke corona-actie: “Ze is een van de meest gemene mensen ter wereld”

CelebritiesEllen DeGeneres (62) staat wijd en zijd bekend als een van de aardigste en meest genereuze tv-persoonlijkheden in de branche. En toch doet een nieuw debat op de sociale media het tegendeel vermoeden. Een ludieke actie om geld in te zamelen voor de voedselbanken van Los Angeles draaide dan ook pijnlijk uit voor Ellen: verschillende collega’s, werknemers en fans spuwen nu hun gal over het ‘valse’ en ‘gemene’ karakter van de talkshowhost.

23 reacties

 • Lieve Van Tallo

  1 jaar geleden
  Nu pas komen ze reclameren! Vijgen na Pasen noem ik dat en die Kevin kan zich beter met serieuze zaken bezig houden ipv mensen in het openbaar mensen te vernederen en wat is hijzelf de heilige geest misschien noem je dit het goede doen!! 2 dollar op zo’n manier uitgeven noem ik allesbehalve, Kinderachtige mensen!!
 • Paul Philippaerts

  1 jaar geleden
  Wat denk je dat ex werknemers zullen vertellen over hun vroegere baas. Om in die context een goed woord te horen, zal je in de categorie engelen en heiligen moeten zoeken.
 • Debby Van Rheenen

  1 jaar geleden
  No way. Ellen is de beste vriendin van pink. Sympathiekste persoon op aarde. Die zou nooit bevriend zijn met iemand die zo gemeen is zoals ze beweren
 • Elisa deJong

  1 jaar geleden
  Net als elk mens, staan we allemaal op een dag na dit leven voor God.. ook zij. Niemand is altijd alleen maar aardig, en iedereen is weleens fout in de ogen van anderen. God weet precies hoe het zit.
 • Tineke Braeckman

  1 jaar geleden
  Tja, wel goed voor de voedselbanken natuurlijk... 2 dollar per opmerking...