Angelina Jolie en haar zoon Maddox Jolie-PItt
Volledig scherm
Angelina Jolie en haar zoon Maddox Jolie-PItt © Photonews

Werd de zoon van Angelina Jolie voor 100 dollar gekocht?

CelebritiesDe oudste zoon van Angelina Jolie werd mogelijk voor 100 euro gekocht van zijn biologische moeder. De actrice adopteerde haar zoon in 2001 toen ze op bezoek ging in Cambodja, maar de persoon die instond voor de de adoptie, wordt nu beschuldigd voor mensenhandel. Het is dus mogelijk dat de biologische moeder van Maddox nog in Cambodja leeft.

3 reacties

 • Johan De Bruycker

  2 maanden geleden
  Ik denk niet dat de jongen zal klagen...is nu 100 miljoen waard.
 • David Vermeulen

  2 maanden geleden
  Angelina kennende zal, als ze die vind, de familie helpen. Ik ben zeker dat zij er niets van wist. Helaas gebeurd dit veel te veel. Maar waarom wilt men steeds kinderen uit anders landen? Zijn er in eigen land dan geen adoptiekinderen? Misschien moet de regering van elk land eens de papieren molen wat minder complex maken.
 • Marianne Van den Lemmer

  2 maanden geleden
  Ah ja, er zijn geen kindjes in eigen land die nood hebben aan een thuis zeker??
 1. Daniel Craig hield emotionele afscheidsspeech na het filmen van de laatste James Bond-scène
  Celebrities
  7

  Daniel Craig hield emotionele afscheids­speech na het filmen van de laatste James Bond-scè­ne

  James Bond-ster Daniel Craig (53) kreeg hij moeilijk toen hij een aangrijpende toespraak hield om de crew van ‘No Time To Die’ te bedanken. De acteur barstte in tranen uit nadat de film was ingeblikt. “Dit was de grootste eer van mijn leven", aldus Craig. In de nieuwe 007-film, die op 30 september in de zalen komt, kruipt de acteur voor de laatst keer in de rol van James Bond.