Angelina Jolie en haar zoon Maddox Jolie-PItt
Volledig scherm
Angelina Jolie en haar zoon Maddox Jolie-PItt © Photonews

Werd de zoon van Angelina Jolie voor 100 dollar gekocht?

CelebritiesDe oudste zoon van Angelina Jolie werd mogelijk voor 100 euro gekocht van zijn biologische moeder. De actrice adopteerde haar zoon in 2001 toen ze op bezoek ging in Cambodja, maar de persoon die instond voor de de adoptie, wordt nu beschuldigd voor mensenhandel. Het is dus mogelijk dat de biologische moeder van Maddox nog in Cambodja leeft.

3 reacties

 • Johan De Bruycker

  1 jaar geleden
  Ik denk niet dat de jongen zal klagen...is nu 100 miljoen waard.
 • David Vermeulen

  1 jaar geleden
  Angelina kennende zal, als ze die vind, de familie helpen. Ik ben zeker dat zij er niets van wist. Helaas gebeurd dit veel te veel. Maar waarom wilt men steeds kinderen uit anders landen? Zijn er in eigen land dan geen adoptiekinderen? Misschien moet de regering van elk land eens de papieren molen wat minder complex maken.
 • Marianne Van den Lemmer

  1 jaar geleden
  Ah ja, er zijn geen kindjes in eigen land die nood hebben aan een thuis zeker??
 1. Paris Hilton belooft grote beloning aan vinder van haar hondje Diamond Baby
  Play
  Celebrities

  Paris Hilton belooft grote beloning aan vinder van haar hondje Diamond Baby

  Paris Hilton (41) belooft dat ze een grote beloning zal geven aan de persoon die weet waar Diamond Baby is. Haar hondje, die ze haar alles noemt, is vermist sinds vorige week woensdag. Hilton denkt dat Diamond Baby tijdens het verhuizen naar buiten is kunnen glippen. Op Instagram vertelt ze hoe hopeloos ze zich voelt en hoe ze niets liever wil dan het diertje terugvinden. Zo heeft ze al drones ingeschakeld, hondenfluisteraars ingehuurd en een e-mailnetwerk opgestart, maar tevergeefs. Paris heeft ook beloofd dat ze geen vragen zal stellen aan de vinders, wanneer haar hondje weer thuis is.