Johnny Depp en Amber Heard hebben de voorbije weken allebei getuigd
Volledig scherm
PREMIUM
Johnny Depp en Amber Heard hebben de voorbije weken allebei getuigd © AP/Reuters

Welles-nietes over de prenup, zijn kinderen en de eerste kus: zo hard verschillen de getuigenissen van Johnny Depp en Amber Heard

CelebritiesHij zegt dat zij als eerste begon met slaan, zij beweert dat hij al van in het begin agressief was. Zij noemt z'n kinderen ‘prachtige, intelligente weirdo’s’, hij zegt dat ze weigerden om bij haar in de buurt te komen. In het proces dat Johnny Depp (58) aanspande tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36) spreken de voormalige echtelieden elkaar op meerdere punten tegen. We leggen hun getuigenissen in deze tweedelige reeks naast elkaar. “Hij verloor de controle over z’n lichaam en z’n darmen en iedereen - ik ook - ruimde dat voor hem op.”

0 reacties

 1. Brooklyn Beckham in het oog van de storm na TikTokvideo: “Hij maakte spek met eieren en denkt dat hij een chef is”
  Play
  Celebrities
  3

  Brooklyn Beckham in het oog van de storm na TikTokvi­deo: “Hij maakte spek met eieren en denkt dat hij een chef is”

  Tiktokker Daniel Mac staat bekend om zijn video’s waarin hij mensen in een opvallende auto tegenhoudt. De Amerikaan schrok toen hij onlangs niemand minder dan Brooklyn Beckham (23) aantrof in een peperdure wagen. Prijskaartje van de McLaren P1? 1,2 miljoen dollar (ongeveer 1,8 miljoen euro). Als Daniel vervolgens naar Beckhams werk vraagt, zegt die dat hij een chef-kok is. Maar dat hij daarmee zo'n auto bekostigde, daar lacht het internet mee.
 2. Bende volgt Mariah Carey op sociale media en breken in wanneer ze niet thuis is
  Celebrities

  Bende volgt Mariah Carey op sociale media en breken in wanneer ze niet thuis is

  De politie van Sandy Spring in de Amerikaanse staat Georgia heeft een onderzoek gestart nadat er is ingebroken in het huis van Mariah Carey (53). De zangeres kocht het huis in 2021, maar de laatste maanden wordt er in Sandy Spring meer en meer ingebroken. De diensten gaan ervan uit dat het gaat om een bende die bekende mensen als doelwit neemt. Ze volgen hen op sociale media en slaan toe wanneer de sterren niet thuis zijn.
 1. Kastelen en tongzoenen, zo vierde Madonna haar 64ste verjaardag
  Play
  Celebrities
  5

  Kastelen en tongzoenen, zo vierde Madonna haar 64ste verjaardag

  Madonna is 64 worden en dat heeft de ster in stijl gevierd. Met vrienden en familie is ze naar Sicilië in Italië afgereisd. Die reis zou duizenden euro’s hebben gekost. Slapen deden ze in een kasteel op het eiland. De festiviteiten begonnen toen de verjaardag van Madonna’s zoon, Rocco, werd gevierd. Hij werd 22. Daarna was Madonna zelf aan de beurt. Samen met vrienden maakte ze zich klaar om de nacht in te gaan en daar hoorden enkele dikke zoenen bij.