NYT
Volledig scherm
PREMIUM
© NYT

Weer in een oogwenk uitverkocht: waarom is iedereen zo gek op Harry Styles?

CelebritiesHij stond nog maar pas in het Sportpaleis, maar toch gingen de tickets voor de Werchter-doortocht van Harry Styles vrijdagochtend als de wiedeweerga de deur uit. Op minder dan twee uur tijd tekenden zo'n 60.000 fans present voor de bonte ‘Love on Tour’-show van de Britse zanger. Niet slecht voor iemand die nog geen 30 is, zich geen snars aantrekt van wat anderen denken en af en toe eens een rok aantrekt. Portret van een flamboyante doch kwetsbare popster. “Of ik biseksueel ben? Die vraag is zo achterhaald.”

2 reacties

 • Leen Demeyer

  3 maanden geleden
  Dat is een imago. De meesten hebben dit niet door.
 • dieudone Vandersmissen

  3 maanden geleden
  Veel réclame dat is het succès van Harry !!
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 1. ‘One Tree Hill’-actrices werden ooit gedwongen tot halfnaakte fotoshoot: “Ze dreigden met ontslag”
  Celebrities

  ‘One Tree Hill’-actrices werden ooit gedwongen tot halfnaakte fotoshoot: “Ze dreigden met ontslag”

  Het is geen geheim dat het er niet altijd even koosjer aan toe ging op de set van ‘One Tree Hill’. Enkele actrices hebben zich namelijk al meermaals uitgesproken over het vermeende misbruik achter de schermen van de populaire reeks. Maar nu getuigen Sophia Bush (40) en Hilarie Burton (40) dat ze ook naast de set gedwongen werden tot dingen waar ze niet achter stonden: “We moesten die fotoshoot doen.”
 2. KIJK. Julia Fox steunt Kim Kardashian na bdsm-schandaal: “Oneerlijk dat vrouwen nu de schuld krijgen”
  Play
  Celebrities

  KIJK. Julia Fox steunt Kim Kardashian na bdsm-schandaal: “Oneerlijk dat vrouwen nu de schuld krijgen”

  Modemerk Balenciaga ging onlangs een brug te ver. In een recente campagne lieten ze enkele jonge kinderen poseren met bdsm-accessoires. Bijgevolg kon Kim Kardashian (42) rekenen op heel wat kritiek, aangezien ze nauwe banden heeft met het modehuis. Momenteel evalueert de ster haar samenwerking met Balenciaga, maar dat is voor veel fans niet genoeg. Actrice en model Julia Fox (32), die net als Kim een relatie heeft gehad met Kanye ‘ye’ West (45), komt nu op voor de Kardashian: “De vrouwen die verbonden zijn met Balenciaga krijgen zoveel kritiek. Het is niet alsof zij de kinderen molesteren. Vrouwen krijgen altijd de schuld van de fouten die mannen maken.”