EPA
Volledig scherm
© EPA

“We kunnen beter dan dit”: ex van Leonardo DiCaprio is het niet eens met de verhalen over zijn liefdesleven

CelebritiesKristen Zang (48), een ex-vriendin van Leonardo DiCaprio (47) heeft zich uitgesproken over de datinggeschiedenis van de acteur. Er was in de afgelopen dagen veel te doen over de break-up van DiCaprio. De Oscarwinnaar is namelijk niet meer samen met Camila Morrone (25), met wie hij vijf jaar lang een relatie had. Volgens bronnen zou Morrone “te oud” geworden zijn voor de acteur.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.