Rechter Ann Donnelly en R. Kelly op een rechtbanktekening.
Volledig scherm
PREMIUM
Rechter Ann Donnelly en R. Kelly op een rechtbanktekening. © REUTERS

Walgelijke video’s, verontrustende opnames: wat we niet te zien kregen tijdens de rechtszaak van R. Kelly

CelebritiesGeen pers, geen publiek. Rechter Ann Donnelly sprak één maand voor de rechtszaak tegen R. Kelly (54) duidelijke taal. Enkel de twaalf juryleden, zeven mannen en vijf vrouwen, werden “door de aanhoudende coronacrisis” toegelaten in haar zaal. Haar beslissing zorgde voor heel wat hindernissen tijdens de rechtszaak én kritiek over persvrijheid. De buitenwereld kreeg zo immers heel wat cruciaal bewijsmateriaal niet te zien. Dit is wat de vier muren niet mocht verlaten.

1 reactie

 • Lieve Van Tallo

  3 weken geleden
  Machtsmisbruiker ik hoop dag hij levenslang krijgt. Sommigen denken werkelijk alles te mogen als ze wat geld hebben. “I believe you can fly in jail for live”
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Heisa rond Dave Chappelle: 1.000 Netflix-medewerkers willen een walk-out doen
  Celebrities

  Heisa rond Dave Chappelle: 1.000 Net­flix-medewer­kers willen een walk-out doen

  Volgens de Amerikaanse website The Verge zijn een duizendtal medewerkers van Netflix, waaronder verschillende transgenders, van plan om volgende week woensdag een virtuele walk-out te doen. De protestactie komt er nadat Ted Sarandos, de CEO van Netflix, weigert om de special van Dave Chappelle van het platform te halen. In zijn show lacht Chappelle met transpersonen en verdedigt hij onder meer de controversiële uitspraken van J.K. Rowling.
 3. Netflix ontslaat medewerker die vertrouwelijke informatie lekte over show Dave Chappelle

  Netflix ontslaat medewerker die vertrouwe­lij­ke informatie lekte over show Dave Chappelle

  Netflix heeft een medewerker ontslagen die wordt verdacht van het delen van vertrouwelijke informatie met de media. Het personeelslid zou onder meer gelekt hebben hoeveel kosten de videostreamingsdienst had gemaakt voor de controversiële show van stand-upcomedian Dave Chappelle. Er kwam heel veel kritiek van Netflix-medewerkers over Chappelles opmerkingen in zijn optreden The Closer, omdat die kwetsend zouden zijn voor transgender personen.