Harry Styles in de videoclip van 'As It Was'.
Volledig scherm
PREMIUM
Harry Styles in de videoclip van 'As It Was'. © Instagram

Waarom is iedereen zo gek op Harry Styles? “Ik wil er niet gay of biseksueel uitzien, ik kies gewoon kleren die ik cool vind”

Celebrities“M'n meest intieme werk”, zo omschrijft Harry Styles (28) z’n derde plaat ‘Harry’s House’, die sinds vrijdag in de rekken ligt. Ook in een recent interview toonde hij zich gevoelig door open te vertellen over de heilzame werking van z’n bezoekjes aan de psycholoog. Die kwetsbaarheid is sowieso een van de handelsmerken van het voormalige One Direction-groepslid, dat er niet voor terugdeinst z’n ‘vrouwelijke kantjes’ in de verf te zetten. Een portret van misschien wel de grootste popster van het moment. “Of ik biseksueel ben? Die vraag is zo achterhaald.”

0 reacties

 1. Bedenker van ‘Friends’ belooft 4 miljoen dollar aan universiteit om gebrek aan diversiteit in sitcom goed te maken
  Celebrities
  2

  Bedenker van ‘Friends’ belooft 4 miljoen dollar aan universi­teit om gebrek aan diversi­teit in sitcom goed te maken

  Hoe geliefd ook, de afgelopen jaren klonk er steeds meer kritiek op de populaire sitcom ‘Friends’ vanwege het gebrek aan diversiteit. Bedenkster Marta Kauffman deed die kritiek lange tijd af als onzin, maar is nu toch tot inkeer gekomen. Dat vertelt ze in een interview met ‘Los Angeles Times’. Om het goed te maken, doneert ze nu 4 miljoen dollar (3,8 miljoen euro) aan een plaatselijke universiteit.
 2. Kanye West verschijnt plots helemaal bedekt in het zwart op podium van de BET Awards
  Play
  Celebrities

  Kanye West verschijnt plots helemaal bedekt in het zwart op podium van de BET Awards

  Kanye West maakt een zeldzame publieke verschijning op de BET Awards 2022 om de Lifetime Achievement Award uit te reiken aan zijn vriend Sean ‘Diddy’ Combs. West is al even niet meer in het openbaar gezien en bedekt zich ook nu volledig in het zwart. In zijn speech kan er alvast wel een grapje van af: “Diddy hielp me bij mijn vrouwenkeuze... Maar hier staan we dan, bedankt hoor, vriend.”