Bo Van Spilbeeck
Volledig scherm
Bo Van Spilbeeck © vtm

VTM verspreidt de eerste beelden: hier is Bo Van Spilbeeck

CelebritiesGisteren heeft VTM-journalist Boudewijn Van Spilbeeck (58) bekend gemaakt dat hij definitief als vrouw door het leven wil gaan. “Het wordt wennen, maar ik hoop dat de kijkers dit gaan aanvaarden”, vertelde Bo, zoals Boudewijn vanaf nu heet. Hij ging deze ochtend voor het eerst als vrouw naar het werk.

 1. Adele in tranen na hereniging met leerkracht: “Je hebt mijn leven veranderd”
  Play
  Celebrities
  3

  Adele in tranen na hereniging met leerkracht: “Je hebt mijn leven veranderd”

  Zelfs wereldberoemde zangeressen kennen het belang van een ‘Sidekick Sam’, een leerkracht die speciaal is opgeleid om mentale problemen bij jongeren te herkennen en aan te pakken. In Vlaanderen proberen we zo’n personen te creëren dankzij Rode Neuzen Dag, maar ook in Groot-Brittannië bestaan ze. Zo werd Adele onlangs nog herenigd met de leerkracht die haar uit een dipje haalde, en dat zorgde uiteraard voor tranen. “Ik kan niet geloven dat je hier bent.”
 2. Dan toch meer dan vrienden? Kim Kardashian en Pete Davidson zouden officieel een koppel zijn
  Celebrities

  Dan toch meer dan vrienden? Kim Kardashian en Pete Davidson zouden officieel een koppel zijn

  Volgens Page Six zouden Pete Davidson (28) en Kim Kardashian (41) dan toch wel echt een koppel zijn. Na weken van speculatie zou een bron dichtbij Kardashian en Davidson hebben bevestigd dat ze meer zijn dan gewoon goede vrienden. Gisteren werden ze ook hand in hand gespot in Palm Springs. De vonk tussen de twee zou zijn overgeslagen tijdens Kim’s gastoptreden in het programma ‘Saturday Night Live’, waar Pete de host van is.