Bart De Pauw deelde zijn ontslag mee via een videoboodschap op YouTube.
Volledig scherm
Bart De Pauw deelde zijn ontslag mee via een videoboodschap op YouTube. © Youtube

VRT-top is niet blij met videoboodschap Bart De Pauw: "In snelheid gepakt"

De VRT-top is absoluut ‘not amused’ met de manier waarop Bart De Pauw zelf zijn ontslag aankondigde in een filmpje op internet. "We zijn in snelheid gepakt door De Pauw die plots eenzijdig bericht over de stopzetting van de samenwerking’", aldus VRT-woordvoerder Bob Vermeir. 

78 reacties

 • frederic deman

  5 jaar geleden
  En nog niet kunnen toegeven dat men verkeerd heeft gehandeld.... paul lambrechts = ceo onwaardig! Ergst vaan al is dat dit een openbare omroep is met belastingsgeld gefinancierd.
 • gerrit nuyens

  5 jaar geleden
  Wij leven hier in een rechtstaat je ben pas schuldig als je schuld bewezen is en elke ander vorm van rechtspraak hoort thuis in een dictatuur dus dat wil zeggen bewijzen op tafel dat de man zich kan verdedigen of anders vervolging van de VRT wegens smaad en eer roof
 • krindl

  5 jaar geleden
  van de directie zo'n uitspraak : in snelheid gepakt !!! grensoverschrijdend !! VRT, EEN...uit de ether halen please : belgacom, telenet..allemaal….vlug, n vluggertje kan dat maar duren he..de stekker uittrekken !!! , ,
 • Jef Cartouche

  5 jaar geleden
  VRT geeft hem niet de kans op weerwoord, dus zie ik niet in waarom hij dit niet zou mogen. Moet hij zich helemaal laten in een hoekje duwen? Hoe zit het met de VRT-top? Daar geen losse handjes of flirterige secretaresses die hun promotie op zak hebben?
 • Nico Lietaert

  5 jaar geleden
  Waar zijn de bewijzen?
 1. Machine Gun Kelly blikt terug op bewogen telefoongesprek met Megan Fox: “Ik hield een geweer in m’n mond”
  Celebrities

  Machine Gun Kelly blikt terug op bewogen telefoonge­sprek met Megan Fox: “Ik hield een geweer in m’n mond”

  Machine Gun Kelly (32) heeft een moeilijke periode achter de rug. Dat vertelt de excentrieke zanger in ‘Life in Pink’, een documentaire over z’n leven. De artiest blikt er onder meer terug op een moeilijk telefoongesprek met z'n geliefde Megan Fox (36). “Ik voelde me ongelofelijk paranoia worden, op een bepaald moment ben ik zelfs compleet doorgedraaid.”