Bart De Pauw werkte liefst 30 jaar voor de openbare omroep.
Volledig scherm
Bart De Pauw werkte liefst 30 jaar voor de openbare omroep. © RV

VRT breekt met Bart De Pauw (49) na klachten over grensoverschrijdend gedrag: vulgaire sms'jes en stalking

VRT heeft de samenwerking met tv-figuur Bart De Pauw (49) met onmiddellijke ingang stopgezet na klachten over grensoverschrijdend gedrag. Dat heeft De Pauw zelf laten weten via e-mail en verklaart hij ook in een videoboodschap. "Het gaat niet over fysieke aanrandingen, laat dat duidelijk zijn." Wel betreft het vulgaire sms'en en stalking.

509 reacties

 • Don Tessers

  4 jaar geleden
  Het nieuwe sms-geweld zet mannen en vrouwen tegen elkaar op, dankzij de MSM-media. Me-Too is straks met opvolger Him-too en online veldslag geworden, dankzij moraalridders en alle mensenrechtenclubs en steuntrekkende protestclubs.
 • jan theys

  4 jaar geleden
  als je zulke sms stuurt ben je ook in staat dat te doen .Iemand die een beetje snugger is en een mooie positie geeft doe dat niet . Dus hopelijk komt er een straf
 • boudewijn segers

  5 jaar geleden
  BDP gaat harder gestraft worden om een voorbeeld te stellen dan een verkrachter.
 • Jacqueline Deschoemaker

  5 jaar geleden
  Ik ben niet akkoord met wat de VRT heeft gedaan met Bart De Pauw . Een berisping was voldoende geweest. Er is toch geen sprake van een verkrachting.
 • Daniel Meuleman

  5 jaar geleden
  Ik wacht af tot het deksel van de beerput van de politiek gaat opgelicht worden want wees maar gerust, daar stinkt het evenzeer of misschien erger.