Sylvester Stallone en Jennifer Flavin in 2016.
Volledig scherm
Sylvester Stallone en Jennifer Flavin in 2016. © EPA

Vrouw van Sylvester Stallone vraagt na 25 jaar huwelijk de scheiding aan

CelebritiesJennifer Flavin (54), de vrouw van ‘Rocky’-ster Sylvester Stallone (76), wil na 25 jaar een punt zetten achter haar huwelijk met de acteur. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ, die de scheidingsdocumenten heeft ingezien.

10 reacties

 • Dieter Maertens

  5 maanden geleden
  aleh, dan toch expendable
 • Ronny Cypers

  5 maanden geleden
  Ze zal denken: nu jij oud bent geworden zal ik nog wat van mijn leven genieten en jou geld. Zoals zo dikwijls gebeurt.
 • Karel Van Biezen

  5 maanden geleden
  Niet onlogisch. Vroeger was hij de wat oudere, wijze en rijke man met aanzien waarnaar ze opkeek, nu is hij echter een oude, versleten man die er niet meer uitziet en eerder een blok aan het been is daar zij nog in de fleur van haar leven zit. Op 54 kan Flavin nu lekker vroeg op pensioen met de centen van Stallone. Door destijds met hem te huwen zijn haar kinderen zijn ook verzekerd van toekomst zonder financiële zorgen. Benieuwd met wie Stallone nu nog gaat afkomen op zijn leeftijd ...
 • mike milan

  5 maanden geleden
  Mss speelt nu wel het grote leeftijdsverschil…
 • Serge de saegher

  5 maanden geleden
  en eerst maken dat we 3 kinderen hebben zodat we met de scheiding zeker safe zitten
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Waarom één acteur ontbreekt in de spin-off van ‘That ‘70s Show’: “Toen ik wakker werd, zat hij bovenop en in me”
  PREMIUM
  Celebrities
  8

  Waarom één acteur ontbreekt in de spin-off van ‘That ‘70s Show’: “Toen ik wakker werd, zat hij bovenop en in me”

  Zeventien jaar na de allerlaatste aflevering van ‘That ‘70s Show’ trekken oudjes Red (Kurtwood Smith) en Kitty (Debra Jo Rupp) opnieuw de aandacht naar zich toe in de spin-off ‘That ‘90s Show’. De hoofdcast van destijds - denk aan Mila Kunis, Ashton Kutcher en Laura Prepon - keert bovendien terug in de nieuwe Netflix-reeks. Eén acteur ontbreekt echter volledig: Danny Masterson (46), die in de sitcom gestalte gaf aan Steven Hyde. De reden is niet ver te zoeken: de acteur is momenteel verwikkeld in een heftige misbruikzaak die ook sekte Scientology in een lastig parket brengt. Wat is er precies gebeurd? “Hij lachte en zei: ‘O, ik heb gisterenavond seks met je gehad.’”