Alec Baldwin en zijn vrouw Hilaria.
Volledig scherm
Alec Baldwin en zijn vrouw Hilaria. © REUTERS

Vrouw van Alec Baldwin trekt aan alarmbel na ‘lawine van haat’: "Niemand heeft het recht een ander zo te mishandelen”

CelebritiesHilaria Baldwin (37) trekt in een interview en via de sociale media aan de alarmbel. Sinds haar man Alec Baldwin (63) betrokken was bij de dodelijke schietpartij op de filmset van ‘Rust’ krijgt het gezin niet alleen steun, maar ook heel wat haat te verwerken. Volgens Hilaria heeft “niemand het recht” om een ander zo te behandelen en loopt Alec het risico om een posttraumatische stressstoornis te ontwikkelen.

4 reacties

 • Michael Dimers

  1 jaar geleden
  Iemand die foto's op sociale media plaatst van zijn feestende gezin na iemand te hebben doodgeschoten is gewoon crapuul.
 • Simone Steylaerts

  1 jaar geleden
  Degene die de kogel in de revolver heeft gedaan is de moordenaar, niet Alec Baldwin!
 • Francis potters

  1 jaar geleden
  Hem treft geen blaam maar wel de organisatie erachter. Veiligheid wordt bijna altijd genegeerd. Moge Alec rust vinden want dit draagt hij voor altijd mee.
 • Franky Puystjens

  1 jaar geleden
  Iedereen met nog maar een klein beetje verstand én kennis van de feiten, weet maar al te goed dat Baldwin weinig tot geen schuld treft aan het vreselijk vuurwapenongeluk. De afschuwelijke publieke haataanvallen die hij nu moet ondergaan, hebben evenwel niets te maken met een oprechte boosheid omwille van zijn (vermeende!) verantwoordelijkheid, maar zijn uitsluitend wraakoefeningen van rancuneuze Trump-fans omdat hij jarenlang in SNL de draak stak met hun verafgoode oranje president...!
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.