ANP
Volledig scherm
© ANP

Vrouw die Boef een lift gaf, slaat terug: "Waar waren jouw vrienden dan?"

CelebritiesEen van de dames die rapper Boef op nieuwjaarsochtend een lift gaf en daarna uitgescholden werd voor hoer, heeft haar verhaal gedaan in De Telegraaf. De 24-jarige jonge vrouw kan er niet echt om lachen: "Als je zo’n man bent, waar waren je vrienden dan? Waarom kwamen die je niet ophalen?"

217 reacties

 • SERGE VOERMANTROUW

  5 jaar geleden
  Wat zegt hij. Hij meende het niet. En hij was dronken. Zal ik eens wat zeggen. Wie het nuchter niet denkt, zal het dronken niet zeggen. Niet meer en niet minder.
 • Rikki Secci

  5 jaar geleden
  Camiel Eurlings krijgt het ook om zijn oren! Hij sloeg zijn vriendin, deze man is in posities, dat hij een voorbeeld positie heeft! Hij zal er zeker uit moeten stappen, hij werkt met vrouwen, die met respect naar hem zien! Zo ook jij boef, dat is zeker geen discriminatie ! Mensen zijn nú boos en geëmotioneerd , en kramen dan óók onzin uit, zoals jij! zolang de Angst , Haat, en Afgunst , sterker is dan de Rede!
 • Dominique Vandamme

  5 jaar geleden
  Waarom heeft hij gewoon geen taxi gebeld?
 • Karel Lemmens

  5 jaar geleden
  De reacties van de mediafiguren zijn hypocriet. Vrouwen die uitgaan om plezier te maken zijn in de ogen van de grote meerderheid van de moslims en moslima’s onwaardig en dus ‘kechs’. Als onze mediafiguren Boef zo scherp aanvallen om deze opvatting, horen ze alle moslims die er zo over denken even scherp aan te vallen, maar dat zullen ze niet doen, want dat zou ‘onverdraagzaam’ zijn tegenover de islamitische gemeenschap.
 • Renate Kerkhofs

  5 jaar geleden
  Een man die het cool vindt om zichzelf 'Boef' te noemen en zingt 'ik ben met diefe, met diefe' is sowieso al een vrij vaag figuur. Volgende keer langs de kant van de weg laten staan, dan kan hij zich door zijn mama laten ophalen (of mocht hij zelf zo laat niet opblijven / geen alcohol drinken?).