Ghislaine Maxwell
Volledig scherm
Ghislaine Maxwell © Photo News

Vriendin van Ghislaine Maxwell voorspelt haar volgende stappen: “Ze zal Andrew nooit verraden, maar Trump en Bill Clinton wél”

CelebritiesExperts zijn er zeker van: Ghislaine Maxwell zál praten in een poging om zichzelf te redden. De enige vraag is over wie. Vele machtige mannen houden op dit moment hun adem in. Een vriendin van de rechterhand van Epstein doet haar boekje open: “Ze is veel te gesteld op Andrew om hem onder de bus te gooien.” 

4 reacties

 • johan vankeirs

  2 jaar geleden
  Enkel de advocaten zullen daar een dik gesmeerde boterham aan over hebben.Het proces zal uitgekocht worden en klaar is kees.Begrijp je.
 • Jan Voet

  2 jaar geleden
  Misschien is ook Melania Trump wel betrokken, want kijk ze staat op de foto. Leuke roddel en achterklap.
 • Marc Spandel

  2 jaar geleden
  Het feit alleen al dat ze zegt "dat ze hem nooit zal verraden", is al een bekentenis dat Andrew in deze context iets te verbergen heeft.
 • Alfons Schepers

  2 jaar geleden
  Filmscenario in de maak..!
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.