AFP
Volledig scherm
© AFP

Vriendin van Elon Musk laat erg vreemde tattoo zetten

CelebritiesHet is niet de eerste keer dat Grimes (33) en haar partner Elon Musk (49) vreemd uit de hoek komen. Het koppel staat zelfs al bekend om hun opvallende keuzes en ondertussen is het opnieuw zover. De Canadese zangeres heeft op haar Instagramaccount haar nieuwe tattoo laten zien en die is - om het zacht uit te drukken - redelijk bizar.

6 reacties

 • marc de Volder

  1 maand geleden
  Misschien mooi,maar ik hou van naaktheid bij een vrouw. Wil kijken op huid ipv op een schilderij.En neen,heb niks tegen tattoos. Kledder je vol,maar bij een vrouw wil ik bloot zien,niks dat het zicht er op ontneemt. Enkele kleine tattoos wel.
 • piet devlieger

  1 maand geleden
  Waarom niet ? Ieder zijn smaak en ik hoef er niet op te kijken. Ze ziet er alleszins al een beetje als een alien uit. Als er oorspronkelijke Marsmannetjes bestaan zullen die allicht niet naderen als ze daar aankomt, eerder op de vlucht staan. Ik mag toch hopen dat ze Elon Musk meeneemt als ze vertrekt ?
 • marie-claire de bosscher

  1 maand geleden
  toch wel mooi vind ik
 • Peter Van de Velde

  1 maand geleden
  Rustig sterven in het rode zand van Mars? Ik denk eerder dat het zou aanvoelen als de slechtste stranden op aarde, scherpe rotsachtige stenen. Hoe zit het trouwens met haar voorkant?
 • HILDE CUPPENS

  1 maand geleden
  Ik vind dit wel iets hebben. Mooi
 1. Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"